Rahmet mi, Azap mı?

'hayaL

Bayan Üye
Genç veli ölüm döşeğinde ömrünün son dakikalarını yaşamaktadır. Hayatını hep ahirete göre yaşayan bir ailenin ferdi olduğu için ölüm korkusuna dayanıklıdır.

Ve babası da öyle bir evlada hakkıyla baba olmuş bir başka Hak dostudur. Baba oğula sorar: ''Evladım! Ahirette ne ile karşılaşmayı bekliyorsun?''

Sorudaki ima genç veliye tebessüm ettirir.

Yani baba sormaktadır:''Acaba bahtına ne çıkacak? Rahmet mi azap mı?''

Ölüm yolcusu oğlu nefeslerinden birini daha aldıktan sonra cevap verir:''Babacığım eğer öteki taraftaki durumuma annem karar verseydi acaba ne yapardı?''

Baba hiç duraksamadan: ''Evladım annedir o şefkatlidir. Günahına sevabına bakmadan seni Cennet'in Firdevs'ine indirirdi.

Ve bu cevap genç velinin dünya yaşamındaki son tebessümüne neden olur. Gözleri önce yaşarır sonra ümitle güvenle parlar ve babasına döner:

''Ey babam! Benim Rabbim bana annemden daha şefkatlidir.''

Baş sağa düşer dudaklar kapanır.

Dünya bir atlama tahtası olur Firdevs'e doğru..

Alıntı..

---> Rahmet mi, Azap mı?

ALLAH der, ''ey kulum beni nasil bilirseniz ben oyleyimdir'' ALLAHI'IM biz seni merhamet sahibi bagislayici biliriz.sen bizlere merhamet eyle bagisla

Kissa icin ALLAH razi olsun hayal kardesim. Ne guzel insanlar, ALLAH bizleride oyle guzel kullar olamamizi nasip etsin ins. Amin.

---> Rahmet mi, Azap mı?

Dünya bir atlama tahtası olur Firdevs'e doğru..

Allah razı olsun adminim..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri