Rahim Mantarı ve Bitkisel Tedavisi

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
Rahim Mantarı Bitkisel Tedavisi
Bulunması Gereken Şifalı Bitkiler:
- Çörek otu
- Kasnı ağacı (şeytan tersi)
- Ada çayı
- Beş parmak otu
- Kekik
- Bal
Hazırlanış ve Kullanım Reçetesi:
* Çörek otunun taneleri sert bir zeminde dövülerek ezilir. Ezilen taneler on beş dakika süre ile kaynar suda demlenir. Süzülerek elde edilen sıvı dinlendirildikten sonra tedavi süresince günde üç fincan içilir.
* Kasnı ağacının kökleri bir saat süre ile suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı banyo suyuna karıştırılır. Hazırlanan bu karışımla günde iki kez oturak banyosu yapılır.
* Ada çayı, kekik otu veya beş parmak otu yirmi dakika süre ile kaynar suda bekletilir. Süzülerek elde edilen sıvı, şerbet kıvamına gelene kadar bal ile tatlandırılarak karıştırılır. Hazırlanan şerbetten tedavi süresince günde üç bardak ısıtılarak içilir.
Rahim mantarı ile en hızlı bitkisel tedavi nasıl yapılır ve ada çayı ile kekik otu karıştırılarak en iyi bitkisel tedavi nasıl yapılır.

---> Rahim Mantarı ve Bitkisel Tedavisi

Hanimlar ozel sampuanlarla yikamamali vaginasini cunku o kendisinin urettigi ph balanslarinu malesef yok ediyor...

Hanimlar ozel sampuanlarla yikamamali vaginasini cunku o kendisinin urettigi ph balanslarinu malesef yok ediyor...

aynen katılıyoruım ama malesef bunu bilmeyen onca cok insan varki anlam vermeiyorum

30 yıllık hemsire bile bilmiyor ben bunu ona soylerken karsı cıkarken birde bana kalkıp sabunla temizlenmesi gerekiyor diyor ben

soyledikten sonra bunu ne diyecegini bilemedi bilmiyorsan yanlıs bilgi vermiceksin insanlara zarara sokmamak lazım

tabikide bilmeden konusmakda cok zarar aciyor

teknoloji hat saffada..her bilgi var

Allah ölum haric herseye care vermis...Sabr Dua ve elunden geleni yapmali insan

Allah ölum haric herseye care vermis...Sabr Dua ve elunden geleni yapmali insan

aynen katılıyorum herseyin bir caresi var ve herseyi dogada vermis bunları yaslı insanalr oyle güzel biliyorlardı ki malesef hespsi onlarla olüp gomülüuyor kimse miras etmeyi düsünmemis simdiki teknolojiye tas cıkartırdı iz bile kalmazdı bitkilerle yaptıkları tedavilerde

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri