Rahatı battığı yerden çıkaramıyorum ben.

Aracely

Eluveitie
Bayan Üye

Ben merak ediyorum . Hemde çok merak ediyorum . İnsanın doğasında mı vardır bu ? bilmiyorum gerçekten ama kafa karıştırdığı kesin . Bu yaşımda çok anormal görünsede/görsemde yani bana çok saçma gelsede yaptığım veya birçok insanın yaptığı pişmanlık canımı/canlarını acıtıyor. Kendi kendimizi bunalıma sokuyoruz , canımızı acıtıyoruz ama hiçbirimiz işlerin bu hale geleceğini tahmin etmiyoruz. Kahin değiliz sonucunda . Ama gerçekten garip . Sen birini seversin , bir başkasını seni . Sen rahatsız olsanda bir süre sonra seni sevmesi hoşuna gider belki fakat benim değil aksine kırar dökerim gerekirse söverim . Ama sövmek kelimesi sadece çok üstüme gidildiğinde . Yeri gelince kırıcı olurum evet . Ama nerden bilebilirim bir zamanlar seni çok seven ve sürekli mesajlar atan , seninle her fırsatta konuşmaya çalışan kişiyi seveceğim. Kırk yıl düşünsem aklına gelmez derler ya heh işte ondan . "Ben bu çocukla mı çıkıcam ya " cümlesinde ki çocuğu bir zaman sonra sevmek ... Gerçekten garip geliyor . Evet garip . Ömrümün sonuna kadar olmazsa birkaç yıl onu sevebilirim . Şimdi ki gibi . Her ne kadar "onu çok sevdim" cümlesinin mutluluk vermesinin yanı sırası canımı acıttığıda paha biçilemez.

-Silence.

tumblr_m8dpnmHTMH1rc9aylo1_500.gif

---> Rahatı battığı yerden çıkaramıyorum ben.

Beklemek kavramı çok sıkıcı ve can acıtıcı. Fakat beklediğimizde ''sonunda oldu'' diyerek sevinebiliriz. Fakat ya hiç gelmezse ? İşte burada olaylar karışıyor gerçekten. Şimdi beklesem , beklediğime değecek mi ? sorusu var birde kafalarda. Sen zaten ona değer vermişsin bekle bir zahmet. Gerçi biz bekliyoruz da ne oluyor sanki ? demeyeceğim çünkü yirmili yaşlarda bir insan değilim. Saçma olur. Ama bekliyorum . Ve değeceğinede umuyorum. Biraz umudum. Doğumgünümüz bile peşpeşe neredeyse . Hala neyin tribi ? , neyin vazgeçilmezliği ? , neyin gelmemezliği ? Ama bana gerekli olan tek şey ; DEĞİŞİM. Ben değiştiğimde işlerde değişecek. Ama herşeyin hayırlısı desem daha doğru olur eminim...

Silence

tumblr_ljnkzgeHTF1qezjdpo1_500.gif

Son düzenleme:

Ayni benim hikayem :)
Bende 3-4 yil boyunca reddettigim israrla istemiyorum ya diye tutturudugum birini seviyorum simdi ve islerimiz cok karisik.
Simdi acisini cikariyor tabi :)

Bence biz kendisinden cok bir kisi tarafindan sevilmeyi sevdik sonra bireysel sevgiye gectik.
Sevmektensw sevilmek daha kolayimiza gelmistir belki...

Ayni benim hikayem :)
Bende 3-4 yil boyunca reddettigim israrla istemiyorum ya diye tutturudugum birini seviyorum simdi ve islerimiz cok karisik.
Simdi acisini cikariyor tabi :)

Bence biz kendisinden cok bir kisi tarafindan sevilmeyi sevdik sonra bireysel sevgiye gectik.
Sevmektensw sevilmek daha kolayimiza gelmistir belki...

Ah evet ,
Acısı gerçekten kötü ama eylülde şansımı deneyeceğim bakalım :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri