Raffine - Yasananlar Var

RaPizM^^

Bayan Üye
oşa değil anlatılanlar yaşananlar var aklım uçtu sazlığımda kamışlar ağlar kimse suçlu değil sessiz yürürüm tanrım yaratmışki eşsizim bu ben senin için yazdım kaynağım bilinmezki maziden vurdukları kadar yaram var gerisi vurmaktan kaynaklanıyor bu sokak beni boğuyor doğru yanlış seçmiyor (off..) içindeyim ve çıkmak içimden hiç geçmiyor Tanrım yazmış bizler oynuyor ve iblis hiç doymuyor birileri var gizli güçleri var karanlıklar elleri kanlı zanlılar hedefleri içimdeki şarkı sözlerilar hadi bize rap yap çocuğum tarzı teyze terimleri dayatılanı yaşamaktan bıktım artık vurun beni yarından sonrası farklı olmalı eskilerim ölmeli aslolan şudur ki iyi bakarsan iyidir kötü bakarsan kötü bu varlık yoktur artık saplandığım yer bataklık ya çocuk olmak zordu ya da bizler birer aptaldık gülmekten çok katıldık bir gemicesine dibe batıktık bütün huysuzlar toplandık acep neden bu sıkıfık zındıkların kafası kırılsın dibi fındık bakışın güzel ama bakışın alık biliyorum anlamadın şuan herşey çok karışık

Sana bi soru neden gözlerin buhulu? en içten şarkı sözlerim hemde en duygulu bu kalbim uykulu.

Sana bi soru neden küskünüm hayata? en karanlık benimki hemde bayat gereksiz sarfiyatta.

Yaşandı bitti dediklerimin anısı bile yetti o yekti ben ağlamam kaderim ağlasın yeter ucu banada değer ey felek bilmecelerin benim içinse eğer sevmem onları çözmem için iki üç saniye ver o da içinde en zorlarını bazen keder basar iki bira yok eder derdi keser geçtiğim yollar geçer aklımdan sonradan geçer keskin gözlü kalbim benim aşkı iyi seçer ecel kapımı çalar açınca görür beni vazgeçer büyümek fikri yoktu aklımda bundan on yıl önce nerden bilebilirdim hayat zormuş on yıl sonra sürekli koşar gülerdim ben bundan on yıl önce ne olacağı bilinmez akar zaman on yıl sonra yüzlerce tanıdık onlarca arkadaş ve bir dostum var yarı gerçek yarı masal desem bölünmezki sayı asal eylemin na'yasal içim müzik arar rap olur yüzlerce şıktan birini seçmişim o doğru gerisi yanlış karar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri