RadyO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HayaList

Bayan Üye
Ben foruma chatli Radyo eklenmesini istiyorum bu isteğimi beyan etmiştim gerçi.
Ama tekrar söyleme gereği duydum. Diğer üyelerinde isteyeceğini düşünüyorum
Forumda bence güzel bi değişiklik olur Ne dersiniz :hi:
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] [MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

---> RadyO

Uygun Görüleceğini Sanmıyorum. Daha Öncelerden Varmış Bu Özellik Ama Kapatılmış.

Gerekli Açıklamayı Kırmızılar Yaparlar :R

---> RadyO

Güzel fikir ama bence forumu olumsuz etkiler. Sebebi ise ; forumda sohbet konusu ve müzik paylaşma konusu var. Oradan isteyenler istediği müziği dinletebiliyor sohbette ediliyor. O dediğin başka sitelerin işi kendi fikrim sadece gerisi adminlerin bileceği iş tabii ki.

---> RadyO

Güzel fikir ama bence forumu olumsuz etkiler. Sebebi ise ; forumda sohbet konusu ve müzik paylaşma konusu var. Oradan isteyenler istediği müziği dinletebiliyor sohbette ediliyor. O dediğin başka sitelerin işi kendi fikrim sadece gerisi adminlerin bileceği iş tabii ki.

Altı Üstü Radyo

Abartmaya Gerek Yok Bence.

---> RadyO

Bunu ben de çok istiyorum.
Eğer herkesin fikrine danışılacak ise bir anket de açabiliriz.

İlla chat olması gerekmez.
İstek parçalar konusu açılır. İstek parçalar ve mesaj yollanacaksa yazarız.
DJ.imiz kim olacaksa artık , o şarkıları belli saatlerde mesajlaıyla birlikte yayımlar :)
Hem çok eğlenceli olur.
Bir de DJ. olur mu bilmem ama bu işi en iyi
WнιтєRσσт;4373737' Alıntı:

Emre yapar xD

---> RadyO

Arkadaşlar

Radyo Fikrine Sıcak Baktım Ben

Chat Değil

o Zaten İmkansız.

---> RadyO

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] benim eski forumumda bu özellik vardı radyonun açıldığı sekmede online sohbette vardı. Olmasada olur ben fikrimi söyledim sadece.

---> RadyO

ya chat normalde zaten radyoyla birlikte açılan bi sekme şeklinde olabilir hani istek amaçlı düşündüm.
Radyonun foruma renk katıcağını düşünüyorum artık son söz semihte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri