Queen2#

Queen2

N.❤
Prenses
-Bismillahirrahmanirrahim-yaz%C4%B1s%C4%B1-resimleri.jpg

“ Geride kalan her şeye Estağfirullah !
Bugün günlerden başlamak olsun… ”
- Bismillahirrâhmanirrâhim.

öhöm öhöm buda benim sayfam,sanırım öncelikle kendimi tanıtmam gerek :)
ben Nurten K***** 27/04/1992 doğumluyum.Memleketim Gaziantep ,ama aslen doğma büyüme Alanya'lıyım.
Ufakta olsa seviyorum bu ilçeyi xD

1779286_225427884306980_1567720477_n.jpg

Evin en küçük kızıyım bu durum bazen negatif etki yaratıyor bende neyse xD
Üniv.açıktan okuyorum ''Adalet'' bölümü,ayrıca bir dağıtım şirketinde çalışmaktayım.

Deli,dolu,neşeli,eğlenceli,cıvıl cıvıl biri olduğum söylenir.
O yüzden karıpaşa(annem) bana '' deli kızım'' diye hitap eder.
Her eve bir deli lazım ama değil mi? :)

Ayrıca çok duygusalımdır,film izlerken duygusal sahnelerde kesinlikle ağlıyor olurum :D
Sinirli bir yapım yok,ama üzerime gelindiği zaman gerçekten ''çirkefleşebiliyorum'' xD
En güçlü yönümün olayları çabuk unutmam olduğu söylenir ama ben öyle düşünmüyorum,
çünkü dışardan bakılınca umursamaz gibi algılanıyorum pff :( neyse....

Yaşlılara karşı zaafım var onların çalışmasını istemiyorum, onları öyle görmek içimde tuhaf bir his yaratıyor pff :\

neyse diğer bir konu;

''KIZ'' kelimesinden nefret ediyorum.Forumda söyleyen arkadaşlar oluyor beni tanımadıkları için ses etmedim
ama bunu okuduktan sonra demezsiniz inşallah xD
Fotoğraf çekmeyi ve çekinmeyi çok seviyorum(bunu bide arkadaşlarıma sormak lazım) :kikiki:

hmm şimdilik bu kadar yeter sanırım,zamanla bir şeyler daha yazarım.
Kalın sağlıcakla :hi:

Son düzenleme:
---> Queen2#

Belli bir müzik tarzım yok kulağa hoş gelen bütün şarkıları dinlerim :R
.
.
.
.
.

Dizi pek seyretmem takip ettiğim iki dizi var xD
.
.
.
.
.

Kardeş Payı

fft99_mf4120722.Jpeg

Fatih Harbiye

fatih-harbiye.jpg

Son düzenleme:
---> Queen2#

Seni tanimak cok guzel. :)
Ortak yonelerimiz var. Evin en kucuk ve deli kizi olmasi ve "kiz" kelimesi :)
Kiz demelerinden nefret ederim ama bayanlarin degil. Erjeklerin bana kiz diye hitap etmelerini sevmem ve azarlarim. Gecenlerde ali kiz diye hitap etti. Efendim dedim. Onceden kiziyordun sen neredeyse dovecektin beni kiz dedim diye dedi. Dedim ozamanlar tanimiyordim ve nisanlim degildin. Erkeklerin kiz demesi bana gerekginden fazla laubali geliyor. Yine sevmiyorum ama yabanci erkeklerin demesini sevmiyorum. Sana izin var diyebilirsin dedim. :)

Bu konuda hassas olamn beni sasirtti. :)
Bir cok kisi umursamaz.
Yada fark etmez yada bir anlam yuklemez bilemicem artik.

Seni tanimak cok guzel.

---> Queen2#

Seni yakından tanımak güzel cano umarım yazmaya devam edersin :R

---> Queen2#

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION],[MENTION=160536]meftun[/MENTION] teşekkür ederim sayfama girme nezaketini gösterdiğiniz için :Ü

---> Queen2#

1557550_643817199013629_370981248_n.png

Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.

Yaşayalım kı, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.

Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte.

Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.

Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar ya da gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehırden.

Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip, benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli zıyaretimize, geçmışteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız...

Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı \"herşeyde\".

Can Yücel

---> Queen2#

sar%C4%B1lmak.png

Sebepsiz sevmektir aşk,
nedeni olmadan bağlanmak birine.
Hatta sarılamamaktır utançtan, çünkü utanmaktır sevmek aslında ..

- Can Yücel​

---> Queen2#

56cf721a579763b330d1215c402ec048_1323117372.jpg

Öyle büyük şeylerde gözüm yok hiç,
küçük mutluluklar diliyorum; küçücük......
Bir çocuk saflığında gülüşler,
Sohbetle uzayan gecelerde,
zarif kadehlerdeki 'Yakut'un buğusu,
Islanmış çimenlerin kokusu,
Çimenlerdeki çıplak ayaklar,
Bahçedeki gül ağacı,mis kokulu çiçekler,
Gıcırdayan salıncak,
Çocukken oynadığımız oyunlar tadında sımsıkı sarılışlar,
Ruhumuza dokunan şarkılar,
Akordu bozulmayan bir yaşam bestesi,
Maskelerden arınmış yüzler,
Sımsıcak kahkahalar,
Çatılmayan kaşlar,
Gün doğumları,
Hepsi bu...

---> Queen2#

İyi ki tanıdım seni meleğim :R Inşallah bir gün yollarımız da kesişir burada konuşmasak da gerçek hayatta konuşma imkanımız olur inşallah. Seviyorum seni.

---> Queen2#

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] teşekkür ederim
ne kadar naziksiniz böyle :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri