PvpTR,TRKO,HOMEKO,USKO,JAPKO HEPSİ1 CLİENTDE TOPLANDI (TEK LİNK FULL CLİENT) (530MB

4MinoRMacH1Né

Hard Work Beats Talent
Kayıtlı Üye
530 mb'dır
LİNK KIRIK DEĞİLDİR!
UPLOAD 1 GÜN SÜRDÜ!
HAZIRLAMAM 3 GECE 2 GÜN !
Aklına Gelen Tüm Prof Serverların Exe'leri Server.inileri Giriş Dosyaları İçindededir Patchleri Ayarlanmıştır hiçbirşey yapmana gerek yok clienti indir Dosyaya çıkart OYUNA DAL!

İNDİR LİNK:

http://www.zshare.net/download/6030615568bc335b

Rebirth Npc'leri

Virüssüz Exe

Kız Mage Açılabilir

DİİKAT: 20 Mayıs 2009 Gecesine Kadar Ko-Cuce'ye 2008 yılından beri gelen tüm yenilikler cliente eklenmiştir el emeği göz nurudur...
Black Chitin,Red Chitin,Darkness Armor Aklına gelen gelmeyen usko,koreko,japko,komasterin itemleri vb. herşey mevcut.

Krowaz İtemleri

Usko Pelerin Uzun Pelerin

Usko Stil Klasik Login Ekranı (Reklamsız)

Pathos Glove

Commander Atı

Valkriyeler

Bahamutlar

Yeni Zoneler

Oyuna 3 Dakika Daha Hızlı Giriş

Hızlı Yüklenen Data

Tüm Serverlara Uyar (Aklınıza gelen en kral pvlere)

Bütün Dblerle uyumlu...

İndirdim ve denedim tüm serverlarda itemler sorunsuz giriş sorunsuz herşey tam.

---> PvpTR,TRKO,HOMEKO,USKO,JAPKO HEPSİ1 CLİENTDE TOPLANDI (TEK LİNK FULL CLİENT) (530MB

+++++++++++++++++++++++++++

---> PvpTR,TRKO,HOMEKO,USKO,JAPKO HEPSİ1 CLİENTDE TOPLANDI (TEK LİNK FULL CLİENT) (530MB

harıkasın dostum. inş olur.
bide şu uskoya çözum bulsan benım.
yukledım uskoyu 1453den yukarısını yuklemıo ne iş anlamadım

1453 MÜ KALDI 1705 den sora yuklemesı lazım

dostum usko bende hata verıo acılırken knıght exe bır hatayla karsılastı diyor.
bunun çözümünü biliyormusun

inşallah olur Deniyecez ..!

ya 5 saatte inior ? .:)91:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri