♥ puurple ♥

AliceWonder

Banned
@Puurple:love3:

Senin İçin En İyi Arkadaşın Olma Nedeni Nedir ?
ortak yönlerimizin olusu,düsüncelerimiz
Fikirlerimiz,hislerimiz,bakislarla bile konusmadan anlasabilirim herseyimi anlayacagini umuyorum..basak burcunun özelligindendir belki de bu kadar beni anlamasi..birbirimizi anlamamizin sebebi... nerde alinir nerde kirilir nerde üzülür..ne zaman mutlu olur tahmin edebiliyorum..ruh ikizim mi desem,kopyam mi..kalbimin diger yarisi..sirdasim,dostum,hayatimin anlami...Allah'in Bir hediyesi kendisi bana :eda: hayatdan vazgecmisken kendisiyle denk geldim iyikiiii iyiki var hayatimda..
bazen ablam bazen kardesim bazen de annem olabiliyor..sIkIlmadan dinler akil verir..cogu zaman kendisine danisirim zaten ..herseyimi bilir..basta biraz tartismali geciyordu arkadasligimiz ama sonradan iyicene tanisinca kesildi kavgalar ve dilimi isirarak yaziyorum ki Bir seneyi gecti tanisma kismimiz...cok iyi anlasiyoruz..Allah bozmasin dostlugumuzu..
:eda:

özellikle belirtmek isterim ki tanistigimiz günden bugüne varligiyla huzur veriyor bana..samimiligi,ictenligi,sevgisi,yardimseverligi,izmir askimiz,atatürk sevgimiz,cimbom tutkunu olusumuz,kitap okuyusumuz,günlük tutusumuz kahveye bayilisimiz,kizimiz olsun ve eylül ismini koymak isteyisimizden de anlasildigi gibi..Bir cok ortak Konumuz var..

Herzaman yanimda olucagini biliyorum..bende son nefesime kadar eslik edecegim kendisine :Hjte7: Selin'siz birgün bile anlamsiz geliyor..hergün konusmak istiyor insan..birgün bile konusmazsam bosluga düsüyorum sanki..hayata küsüyorum..:uzgunkiz:

Forumda Arkadaşının Sevilen Yönleri Neler ?
sempatik olusu ,sicakkanli olusu,olgunlugu,kültürlü olusu,hanim hanimcik olusu,kibar,saygili,güzel yürekli,ici disina da vurmus güzelimin..

Forumda Arkadaşının Ve Senin Unutmadıgın Veya Komik Bir Ortak Anınız Varmı ?
Her animiz ortak gibi zaten neredeyse..o da biz de kalsin :3dth8:

Forumda Arkadaşının Sevilmeyen Yönleri Neler?
Oldugunu düsünmüyorum var diyen de Onu düzgün taniyamamistir..
cünki tanisa asla sirtini dönmez..dönemez ..:love3:

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    9.6 KB · Görüntüleme: 4
---> ♥ puurple ♥

Canım benim yaa. :R

Yine ne yaptın ettin çoook mutlu ettin beni. Senle biz öylesine bir kalpte var olduk ki mesafelere rağmen hiç görüşme imkanımız olmamasına rağmen arkadaşlığımızı dostluğa ilerlettik. Çok şanslıyım. Bu forumda mesafelere rağmen çok iyi bir arkadaşlık dostluk, çok iyi bir aşk edindim biliyorsun :R

Seni bulma çabalarımı hatırlıyorum da aman Allah'ım çıldıracaktım :D Sana ulaşmak için dua ettiğimi hatırlıyorum. :R
O zaman evinde kendi odasında yapayalnız olan bir kız seni günlüğüne anlattı sayfalarca. Uzaktan bir dostluk bulduğunu ve her zaman ona, o dostluğa sahip çıkacağına söz verdi bembeyaz sayfalara... Benim için günlükler ne kadar önemlidir bilirsin :R

Aslında sana milyonlarca şey yazabilirim canım benim biliyorsun. Kızım olursa onun ismini taşıyorsun düşün artık :R Ve sana yolladığım mektupta yazdığım hayaller bir gün gerçek olacak. İkimiz de İzmir de iki temiz yürekli insan oturup kahve içip deniz manzarasında bugünleri yad edeceğiz.

Seni çok seviyorum dostum.
İlk zamanlar iyi ki didiştik :D Birbirimizi her halimizle tanıdık. Bana bu kadar değer verdiğini bilsem (o zamanlar için diyorum) İnan böyle olmazdı. Bünye alışkın değildi dostluğa. Ve sen geldin bütün dost sıfatının ne denli anlamlı ve kıymetli olduğunu gösterdin. :R

İyi ki varsın dostum, ömür boyu sürsün dostluğumuz (Amin)

---> ♥ puurple ♥

mesaj-h120.gif

:eda::love3::423423::Hjte7:

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri