Punq_Rocqer

Punq_Rocqer

Kayıtlı Üye
Laf'a nasıl baslasam bilmiyorum ama
Kenddimce yazdıhm işte
İst avcılarda oturuyoruhm [b.cekmecede Doqdum]
17 senedir ist .
Hopilerim
Hobiler
hobihim qendüm,sebgilim,qan- qahm,qesmeq qobmaq dosmaq asmaq

Real taqılmak ve yasamın tadını almak cok hosuma qidiyor.
Aynı $ekilde Sanal alemde Hosuma qidiyor.
İsmim ==[kadir] arkadaslar aralarında [qadür] derler !! siz nasıl arzu ederseniz fark etmez :=)
Huyum!
Cılqınım hemde delicesine:67:
Fırlamayıhm koparcasına.:160:
Alaycıyıhm Sonuna qadar.:36:
Sayqıda Kusur etmem.
Kural mı yerine qöre uyarım hahaha
Biz insahnı bi kerem alıruq hayadumuza sonra o cıqsada biz cıqardmayuz.Yaqısıqlıyım övünmüorum,dadluyum sevinmiorum,sempatiqim doyulamıorum,denqesizizhim denq olamıyorum,sımarıqım havalanmıorum,behn benhim
Yaradaınım Yüce Rabbim Allah'ımdan basqa qimseye güfenmiorum...
agresif değülüm,qomplekqsli hic deqülüm,perdelerimi qaldurdugumda asabi olabilirim belqim dermisim..:67:

Son düzenleme:
---> Punq_Rocqer

Okumakta cok zorlandim Türkce yazmamissin sanirim :)

Kendini tanittigin icin tskler seni tanidigima sevindim..

---> Punq_Rocqer

okumadım daha dogrusu okuyamadım yani ne anlıyosunuzki güzel Turkcemizi katletmekten anlamıyorum yeni nesilleri....

bu arada knou kısa olmuş kardeşim
pek memnun oldum diyemiycem yinede hoşgeldin ;)

---> Punq_Rocqer

okumadım daha dogrusu okuyamadım yani ne anlıyosunuzki güzel Turkcemizi katletmekten anlamıyorum yeni nesilleri....

bu arada knou kısa olmuş kardeşim
pek memnun oldum diyemiycem yinede hoşgeldin ;)

YENİ NESİLLER diyosun +18 zim aynı sekılde sende.
Yeni nesilll lafını hos bulmadım.

---> Punq_Rocqer

YENİ NESİLLER diyosun +18 zim aynı sekılde sende.
Yeni nesilll lafını hos bulmadım.

aramızda 1 yaş var profiline baktım gerci şuan deiştirmişsin yazmışyo ama neyse knou bu deil ewt bnde öleyim yani + 18 zaten knouda bu yaşıtlarımı anlamıyorum nedir bu batı özentiliği bilmiyorum dünyanın en güzel dilidir Turkce thurkce turqce die bi dil yok uydurmayın bi Turk genci olarak yapılanı dogru bulmuyorum ve tedirginliğimi dile getiriyorum çünkü böle devam ederse durum çok vahim ;) ama annen yada baban deilim ne kadar yazsamda bildiğini okuyacaksın başarılar uzatmaya gerek yok

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri