Pumpi Ve Zimpi

RaPizM^^

Bayan Üye
Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde bir Pumpi birde Zimpi adında 2 köpek varmış. Bunlar sahiplerini çok kıskanırlarmış ama çok iyi hayvanlarmış Pumpi polis köpeği , Zimpi de korumaymış. Bunlar hep beraber oynar zıplar koşarlarmış bir gün Pumpi ye bir görev çıkmış hemen göreve başlamış ama bir türlü becerememiş çünkü bu bir hırsızlık göreviymiş. Zimpi evde canı sıkılmış oturuyormuş.

Zimpi: Offf nerde kaldı bu Pumpi , diyip durmuş.

Ama Pumpi nin başı beladaymış ve Pumpi tam hırsızı ısıracakken birden hırsız adam bir kurşun sıkmış ve Pumpi yaralanmış.

Zimpi: Dayanamayacağım galiba Pumpi nin başı dertte hiç böyle gecikmezlerdi demiş. Gerçekten de Pumpi ve sahibinin başları beladaymış.

Zimpi birden koşmaya başlamış.

Sahipi: "Zimpi nereye" .. diye bağırmış arkasından. "Haydi gel yine kıskandın dimi? Ama ne yapayım işim çıktı senle ilgilenemedim." demiş.

Zimpi: Üzgünüm bu sefer olmaz arkadaşımın başı sanırım dertte ona yardım etmeliyim der anlamında havlamış ve oradan koşarak uzaklaşmış.

Pumpi çok ağır yaralıymış ve 7 dk içinde Zimpi ona yetişmiş. Ona ve arkadaşının sahibine yardım etmiş. Pumpi 1 yıl sonra iyileşmiş çünkü bacağının kırığı ağır olduğu için yaklaşık bir yıl sürmüş

Zimpi: Hiç bir şey arkadaşlığın yerini tutamaz demiş ve hep beraber oynamışlar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri