Puk Kodu

shanria

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben puk kodumu bilmiyorum pin kodunu yanlış girince puk istedi.Kartını da kaybettim bulamıyorum.Nasıl öğreneceğim ? İnternetten girilmiyo süperşifre istiyor onu da bilmiyorum.2222ye mesaj atın diyor fakat tel açık olmadığı için yapamıyorum.lütfen yardm..

---> Puk Kodu

müşteri hizmetlerini ara hat kımın ustuneyse o kısının kımlık bılgılerını soruyolar onları sole musterı hızmetlerındekı kısıye sana aynen puk kodunu solerler gırersın olur :)

---> Puk Kodu

Arkadaşlar ben puk kodumu bilmiyorum pin kodunu yanlış girince puk istedi.Kartını da kaybettim bulamıyorum.Nasıl öğreneceğim ? İnternetten girilmiyo süperşifre istiyor onu da bilmiyorum.2222ye mesaj atın diyor fakat tel açık olmadığı için yapamıyorum.lütfen yardm..

hat sahıbı + hat bılgılerı ıle musterı hızmetlerını ararsanız sıze yardımcı olacaklardır :)

ıyı aksamlar :)

---> Puk Kodu

müşteri hizmetlerini ara açtırırlar

---> Puk Kodu

bugün bnmde basıma geldi..

müsteri hizmetlerini aramalısın ama konusmayı yapacak kişi hattın üzerine kayıtlı olduğu kişi olmalı:)
gerekli bilgilerin doğruluğu ispatlandıktan sonra PUK kodunu öğrenebilirsin:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri