Püf Noktalar

Queen2

N.❤
Prenses
p%C3%BCf.png

Hergün telefonuma bir moda firmasından mesajlar geliyor nasıl kayıt oldum onuda bilmiyorum :kikiki:
Ama faydalı bilgiler var ve çoğunu uyguluyorum.Düşündüm ki DüşlerForum Kızlarına paylaşırsam belki faydası olur,çoğumuzun bildiği şeyler aslında ama bilmeyenler için yararlı olacaktır eminim. :R
geldikçe burada paylaşacağım.

Son düzenleme:
---> Moda

'

Ruj makyajınızı tamamlayan en önemli unsurlardan biridir ve doğru renk seçimi oldukça önemlidir,Eğer dolgun dudaklara sahipseniz yumuşak tonlarda ve mat renkleri,ince dudaklara sahipseniz koyu renkli ve parlak rujlar tercih etmelisiniz

---> Moda

'

Ruj makyajınızı tamamlayan en önemli unsurlardan biridir ve doğru renk seçimi oldukça önemlidir,Eğer dolgun dudaklara sahipseniz yumuşak tonlarda ve mat renkleri,ince dudaklara sahipseniz koyu renkli ve parlak rujlar tercih etmelisiniz

Guzel bilgiler.
Ama ya dudaginin biri ince biri kalinsa? Ornegin ust ince alt kalinsa? Birini mat birini parlak ve koyumu boyucaz?

---> Moda

'

Temizleme sütü ve tonikler bilineni aksine aynı temizleme görevini görmez.
Süt cildi kirlerden arındırırken,tonik gözeneklerin yeniden küçülmesini sağlar ve süt kalıntılarını temizler.Bu nedenle temizleme işlemi için sadece tonik kullanmamaya özen gösteriniz.

---> Moda

'

Soda doğal bir beyazlatıcıdır.Bir kaba eşit miktarda soda ve su koyup karıştırın.Karışımı tırnaklarınıza ovalayarak uygulayın ve 30 dk bekletip ılık su ile temizleyin.Tırnaklarınızı beyazlatmak için haftada en az 2 kere uygulamalısınız.​

• Like
Tepkiler: Sim
---> Moda

Guzel bilgiler.
Ama ya dudaginin biri ince biri kalinsa? Ornegin ust ince alt kalinsa? Birini mat birini parlak ve koyumu boyucaz?

Normal rujunu sürdükten sonra dudaklarının ortasına hafif parlatıcı uygularsan daha kalın gözükürmüş :Ü Öyle okumuştum bi yerde :H

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] harika bi konu bu arada canım (+) :)

---> Püf Noktalar

'

Göz makyajınızı gün boyu kullanabilmek için farınızı uygulamadan önce göz kapaklarınızı alkolsuz tonik ile temizleyin.Kuruduktan sonra farı uygulayın.Bu işlemle göz kapağınızdaki birikmiş yağı temizlemiş olduğunuz için farınız gün içerisinde kat kat olup dağılmasını engellemiş olacaksınız.

---> Püf Noktalar

'
Sağlıklı ve hacimli saçlar için;
bir avuç karanfili bir litre oda sıcaklığındaki suda,1 gün bekletin.Elde ettiğiniz suyu duştan çıkmadan evvel saçlarınızın son durulama suyu olarak kullanabilirsiniz.Saçlarınıza uyguladıktan sonra durulamanız gerekmiyor.

'

---> Püf Noktalar

'

Bu sezon kıyafetlerdeki doğallık,saç modellerine de yansıdı.Romantik ve sade bir havası olan örgü saçlar her modelde karşımıza çıkıyor.Özellikle topuzlarda örgü detaylar kullanarak,saçınızı daha doğal bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

---> Püf Noktalar

'

Tırnaklarınızı ve etlerinizi yumuşatmak için ellerinizi bir süre sabunlu suda bekletin.Yumuşayan etleri,keskin bir makas yardımı ile fazla derine inmeden kesin.Eğer bu işlem size zor geliyorsa etlerinizi tırnak diplerine bir havlu yardımıyla itin.

---> Püf Noktalar

'

Gün içinde renkli bir göz kalemiyle ister göz kapaklarınızı,isterseniz kirpiklerinizi renklendirin.Bunun için göz üstüne ve göz altına kalem çekin.Canlı gözler için mavi turkuvaz ve derin bakışlar için göl yeşili renkleri ideal.Siyah bir maskara ve kırmızı bir parlatıcı ile harika bir uyum mümkün.
'

---> Püf Noktalar

'

Yüzünüz nemliyken nemlendirici sürün.Geceleri bir gece kremi kullanın.Her ikisini de az sürmeye özen gösterin.
Gece terlemeleri ve ateş basması sizi terletebilir.
Yüzünüzde gerektiğinden fazla krem varsa cildiniz solumaz.
Eğer gözenekler kapanırsa,yeni hücre oluşumu yavaşlar.
Eğer gece terlemelerinden ve sıcak basmasından yakınıyorsanız,mutlaka az krem sürün.
Gözenekleriniz açık kalsın.
'

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri