ParadokS
Kayıtlı Üye
Ara transferin en flaş takımı olan Alanyaspor, sezonun ikinci yarısında da adından fazlasıyla söz ettireceğe benziyor. Yeni Malatyasporu yenip 32 puana ulaşan ve zirve için yeniden iddialı hale gelen Akdeniz ekibinin bu başarısındaki en büyük pay sahibi ise kuşkusuz Jonathan Ayite... Geçen sezon geldiği Alanyasporda 19 gol atarak krallık tacını takan Togolu forvet, başarılı formunu bu sezon da sürdürüyor, lige damga vurmaya devam ediyor. Geride kalan 20 haftada 10 kez fileleri havalandıran Ayite, Adana Demirsporun yıldızı Pote ve Denizlisporun forveti Leandrinho ile krallık yarışı veriyor.
Yıldızlarla yarışmak...
PTT 1. Ligin çok zorlu bir lig olduğunu belirten Ayite, Geçen sezon Play-Offta şampiyonluk biletini kaçırdık. Ancak bu kez işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Ben de Süper Ligdeki forvetlerle yarışmak istiyorum. Bunun için de takımımın lige çıkması adına elimden geleni yapmalıyım diye konuştu.
Yıldızlarla yarışmak...
PTT 1. Ligin çok zorlu bir lig olduğunu belirten Ayite, Geçen sezon Play-Offta şampiyonluk biletini kaçırdık. Ancak bu kez işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Ben de Süper Ligdeki forvetlerle yarışmak istiyorum. Bunun için de takımımın lige çıkması adına elimden geleni yapmalıyım diye konuştu.