Profilimize istediğimiz şarkıyı ekleyebilsek güzel olmaz mıydı? :pp ParadokS
Earl Freyja Bayan Üye 13 Şub 2016 #1 Profilimize istediğimiz şarkıyı ekleyebilsek güzel olmaz mıydı? p [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
Profilimize istediğimiz şarkıyı ekleyebilsek güzel olmaz mıydı? p [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
ParadokS Kayıtlı Üye 13 Şub 2016 #2 ---> Profile müzik eklemek. Evet güzel olurdu ama şuan maalesef bu sistemi aktif etmemiz mümkün değil.
---> Profile müzik eklemek. Evet güzel olurdu ama şuan maalesef bu sistemi aktif etmemiz mümkün değil.
Earl Freyja Bayan Üye 13 Şub 2016 #3 ---> Profile müzik eklemek. ParadokS' Alıntı: Evet güzel olurdu ama şuan maalesef bu sistemi aktif etmemiz mümkün değil. Genişletmek için tıkla ... Anladım, teşekkürler. :dansa:
---> Profile müzik eklemek. ParadokS' Alıntı: Evet güzel olurdu ama şuan maalesef bu sistemi aktif etmemiz mümkün değil. Genişletmek için tıkla ... Anladım, teşekkürler. :dansa:
ParadokS Kayıtlı Üye 20 May 2016 #4 Cevap: ---> Profile müzik eklemek. Earl Freyja' Alıntı: Anladım, teşekkürler. :dansa: Genişletmek için tıkla ... Biz teşekkür ederiz.
Cevap: ---> Profile müzik eklemek. Earl Freyja' Alıntı: Anladım, teşekkürler. :dansa: Genişletmek için tıkla ... Biz teşekkür ederiz.