Biririnin profiline birşey yazamıyorum , özel mesaj gönderemiyorum =(
K ksklıyım Banned 29 Nis 2010 #1 Biririnin profiline birşey yazamıyorum , özel mesaj gönderemiyorum =(
karagümrük Kayıtlı Üye 29 Nis 2010 #2 ---> Profile M. Yazmak Ve özel M. Göndermek özel msj gondermek yasak .
Salvo Kayıtlı Üye 29 Nis 2010 #3 ---> Profile M. Yazmak Ve özel M. Göndermek Özel Mesaj Sistemi Kurucularda bile kapalıdır. Neden Reklam, Msn alma. Msn verme. Ve açıkları varsa yararlanmakdır.
---> Profile M. Yazmak Ve özel M. Göndermek Özel Mesaj Sistemi Kurucularda bile kapalıdır. Neden Reklam, Msn alma. Msn verme. Ve açıkları varsa yararlanmakdır.
K ksklıyım Banned 29 Nis 2010 #4 ---> Profile M. Yazmak Ve özel M. Göndermek ama profillerede yazı yazamıoz =((
Salvo Kayıtlı Üye 30 Nis 2010 #5 ---> Profile M. Yazmak Ve özel M. Göndermek Sohbet Bölümü Mevcut. Burası Sohbet Sitesi Değil Sohbet istiyorsanız www.duslersesli.com'a giriniz
---> Profile M. Yazmak Ve özel M. Göndermek Sohbet Bölümü Mevcut. Burası Sohbet Sitesi Değil Sohbet istiyorsanız www.duslersesli.com'a giriniz
K ksklıyım Banned 30 Nis 2010 #6 ---> Profile M. Yazmak Ve özel M. Göndermek ama diğer sitelerde var, onlarda değil.hem sesli gvencezmiki ?? =( İSTERSENİZ KAPATIN KONUYU SİZİZ MEŞGUL ETMEYEYİM
---> Profile M. Yazmak Ve özel M. Göndermek ama diğer sitelerde var, onlarda değil.hem sesli gvencezmiki ?? =( İSTERSENİZ KAPATIN KONUYU SİZİZ MEŞGUL ETMEYEYİM
Salvo Kayıtlı Üye 30 Nis 2010 #7 ---> Profile M. Yazmak Ve özel M. Göndermek Kurallarımız böyledir. Kusura bakmayınız. Düşlersesli güvencemiz değil tabiki. sadece alt forumlarımızdan 1 tanesi. Konu Kilit
---> Profile M. Yazmak Ve özel M. Göndermek Kurallarımız böyledir. Kusura bakmayınız. Düşlersesli güvencemiz değil tabiki. sadece alt forumlarımızdan 1 tanesi. Konu Kilit