Profil Ziyaret Etme Konusu

Heulwen

Kayıtlı Üye
İtiraf etmeliyim ki; bu konudan gelen bildirimler canımdan bezdirdi hocam beni. Etiketleyip hakkımda birşey arkadaşlara teşekkür ediyorum, bıkkınlığım onlara değil ama xD Ne bileyim, herhangi bir arkadaşım da etiketleniyor hakkında yorum yapılıyor, o arkadaşım da yapılan yorumlamayı alıntı yaparak cevap veriyor. O alıntı yapılıp da cevap verilen mesajda etiketli olan diğer 9 üyeye boş bildirim gidiyor...

Ne bileyim, teşekekkür ederken alıntı yapılacaksa o alıntıdaki diğer 9 üye etiketini silip de cevaplasa arkadaşlarım herkes açısından daha rahat olur belki xD Veya yorum yapan kişiyi etiketleyip de teşekkür mesajı yazsa..

Gına geldi hocam xD

---> Profil Ziyaret Etme Konusu

+rep
bildirim geliyo heyecanlanıyoz :11:

Evet biraz önce bana 6 tane alıntı bildirimi geldiği gibi :D
Ne yazmışımda alıntı yapılmış diyorum. :D
Haklısın kardeşim.
xD Allah da seni güldürsün :D

:)))

Bende hic dikkate almiorum bu durumu sonra bana olunca sinir oluorum xD

ben kapamıstım ılk bu ozellık geldıgınde o yuzden cok rahatım sadece etıketlere bıldırım gelıyor :D

aynı dertten müzdaribim :D

şahsen ben öyle bir durumda diğer etiketlenen kişileri siliyorum :D sadece kendi etiketimle alıntı olarak cevap veriyorum .. :D

alıntılar ıcın bıldırımlerı kapatabılıyorsun :D

Biliyorum da, gerek kalmadı sanırım artık. Bu konuyu açtıktan sonra bu tür vakalara rastlamadım xD

aynı dertten müzdaribim :D

şahsen ben öyle bir durumda diğer etiketlenen kişileri siliyorum :D sadece kendi etiketimle alıntı olarak cevap veriyorum .. :D

Aynı şekilde bende, benim çektiğimi başkası çekmesin misali. xD

Tapatalk tan uye olum dedim bolu yazacagim yere gitti afyon yazdi off neyse bu yaziyi okuyan anlamistir [emoji4]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri