profil ile alakali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil83

Bayan Üye
arkadaslar benim diger uye oldugum sitedede vardi birazdan onerecegim sistem dedim bekli burdada olabilir.

profilimizde seceneklar var ya, hakkimda,iletisim vs. onlarin yanina birde ziyaretci mesaji bolumu eklenemez mi? resimde

assagida cizmeye calistim. ek yaptim. hani siz facebookta yaziyorsunuz mesajlar alt alta cikiyor ya ordada oyle, diger uye oldugum forumdan buraya kopyalayacagim ama reklam olur diye yapmadim... sitedeki uyeler birbirleri ile profilden mesajlasabilir (sohbet) edebilir

537.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> profil ile alakali

Çiziminiz çok başarılı.Forum içerisinde üyelerin Sohbet Forum Bölümü dışında birbirleri ile iletişimi Yasaklanmıştır.

Resiminiz ekleniyor şimdi.Üzerinden Forum Adresını Silmeyi Unutmuşsunuz Sanırım.

Son düzenleme:
---> profil ile alakali

himmmm anladim... ozaman istersen konuyu kaldir forum kirliligi olmasin...

aslinda dogru bir karar olmus, cok fazla aktif bir forum birsuru problem cikabilir.

---> profil ile alakali

Çiziminiz çok başarılı.Forum içerisinde üyelerin Sohbet Forum Bölümü dışında birbirleri ile iletişimi Yasaklanmıştır.

Sohbet Forum Bölümünde birbirleriyle konuşmayan kişiler karşılaşınca en az biri konudan ayrılıyor.

Sorun msn, face ve cep telefonu alıp vermek ise sonuçta orası da açık olacak ve kontrol edilebilecek adminler tarafından.

Bence düşünülmeli.

---> profil ile alakali

O kadar üye var onu kontrol etmeye kalkarsak burda yatmamız lazım serhat xD

---> profil ile alakali

dediğiniz konu çok fazla gündeme geldi ve hep sonuç hayır oldu..
yine öle olur :)

---> profil ile alakali

himmmm anladim... ozaman istersen konuyu kaldir forum kirliligi olmasin...

aslinda dogru bir karar olmus, cok fazla aktif bir forum birsuru problem cikabilir.

Temizleyen var zaten
Bu konun sebepleri Forum vardır.Onları gözden geçirebilirsiniz.

---> profil ile alakali

ben ordaki adresi unutmussum kusura bakma o yuzden silmemissimdir. resim yukleme sitesi idi sanirim. el becerilerinde becerikliyimdir :) (pek tevazulu olmadi ama) :)

---> profil ile alakali

ben ordaki adresi unutmussum kusura bakma o yuzden silmemissimdir. resim yukleme sitesi idi sanirim. el becerilerinde becerikliyimdir :) (pek tevazulu olmadi ama) :)

Yok hayır Örnek verdiğiniz Forum Sitesi adını siyah yapmak zorundaydım.Resim yükleme sitesinin reklamı zaten olmaz :)

---> profil ile alakali

anladim... ben o sayfayi kapattim sandim neyseki forumun cok dikkatli yonetcileri var :) (bu konuda ciddiyim okadar foruma uye oldum hic bukadar ciddi calisan dikkat eden gorevliler gormedim) bende gorevli oldum bir cok forumda (site yoneticisi filan) ama ben hic ilgilenmezdim sadece yanlis katagoriye konu eklenmisse onlari dogru yere tasirdim :) oda denk gelirse... ama ben okadar diyordum ben ilgilenmem istemiyorum diye dinlemezlerdiki beni...
varligim yetermis :) pehhhh hersey yalan.

---> profil ile alakali

Düşünceleriniz için teşekkür ederiz :) Yöneticilerimizin hepsi dikkatli ve görevini en iyi yapan kişilerdir. Bunun farkında olan nadir üyelerden biri olmanıza sevindik.
Tekrar teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri