manyax_girl
Bayan Üye
Eski zamanlarda öğretmenlerle öğrenciler ayrı yemek yermiş.Bir gün bir öğrenci,öğrencilerin tarafının dolu olduğunu görmüş ama öğretmenlerin tarafında bir yer boşmuş koskocaman profosörün yanı ..Gitmiş oturmuş , profosör bunu görünce sinirlenmiş ve "oğlum burda oturamassın düşün bir ****le kuş aynı seviyedemidir ?" cocukta "tmm pardon o zamn ben uçarak gidim demiş .Koskoca profosör şok olmuş içinden "ben nasılsa seni yakalarım"demiş.Profosör bir sınıfa ders anlatmaya gitmiş bakmış o cocuk profosör içinden "işte seni yakaladım seni sözlü edimde gör" demiş.
-Kalk bakalım evladım seni sözlü yapim
-tamam hocam yapın
-yolda giderken 2 kese buldun birinde para birinde akıl var hangisini alırsın
-parayı alırım
-oğlum sen kafayımı yedin neden parayı alıyon insan akılı alır ondan yücesi varmıdır ben olsam akılı alırdım
- hocam herkes ihtiyacı olanı alır...
Profosör delirmiş "sen görürsün yazılıda" demiş içinden.sonra yazılı zamanı gelmiş.yazılı olunmuş bakmış çocuğun kağıdına yüzlük kağıt profosör gıcıklığından notu kırmışş kağıdın üzerine sadece **** yazmış.. kağıdı cocuğa vermiş.
Çocuk"hocam buraya imzanızı atmışınızda notumu yazmamışsınız"
profosör krize girmek üzereymiş tmm ben bunla daha uğraşmam demiş
-Kalk bakalım evladım seni sözlü yapim
-tamam hocam yapın
-yolda giderken 2 kese buldun birinde para birinde akıl var hangisini alırsın
-parayı alırım
-oğlum sen kafayımı yedin neden parayı alıyon insan akılı alır ondan yücesi varmıdır ben olsam akılı alırdım
- hocam herkes ihtiyacı olanı alır...
Profosör delirmiş "sen görürsün yazılıda" demiş içinden.sonra yazılı zamanı gelmiş.yazılı olunmuş bakmış çocuğun kağıdına yüzlük kağıt profosör gıcıklığından notu kırmışş kağıdın üzerine sadece **** yazmış.. kağıdı cocuğa vermiş.
Çocuk"hocam buraya imzanızı atmışınızda notumu yazmamışsınız"
profosör krize girmek üzereymiş tmm ben bunla daha uğraşmam demiş
Son düzenleme: