Prim tavana vurdu !..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Yönetim Kurulu son iki haftaya özel bir prim paketi hazırladı. Buna göre Fenerbahçeli oyuncular Ankaragücü ve Sivasspor maçlarını kazandıkları takdirde ceplerini bir hayli dolduracaklar..

Fenerbahçeli yöneticiler, Trabzonspor ile giriştikleri şampiyonluk yarışından galip çıkmak için üzerlerine düşen maddi motivasyon görevini eksiksiz yerine getirirken, futbolcular sezonun mutlu sonla tamamlanması halinde astronomik bir miktarda şampiyonluk priminin de sahibi olacaklar. Ankaragücü maçının primini stada giderken takım otobüsünde açıklayacak olan yöneticiler, karşılaşmanın galibiyetle bitmesi için her türlü desteği sağlıyor. Bugünkü priminin 1 milyon Türk Lirası olması beklenirken, sezon sonunda şampiyon olmanın toplam bedelinin ise 10 milyon Türk Lirası’nı bulacağı bildirildi.

SOKAĞA DÖKECEĞİZ
Gökhan Gönül, “Takımdaki hava, şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizin kanıtıdır. Son iki maçımızı kazanarak, tüm taraftarlarımızı sokağa dökeceğiz. Hiçbir yalan haber ve futbol dışı söylemler şampiyon olmamızı engelleyemeyecek. Mücadele ruhumuz ve kazanma azmimiz en önemli gücümüzdür. Terimizin son damlasına kadar mücadele ederek, sezonu şampiyon tamamlayacağız. Son iki maçın önemini iyi biliyoruz. Bu nedenle, taraftarlarımız bizi sonuna kadar desteklesin” diye konuştu.

YALNIZ BIRAKMASINLAR
Güiza, Bucaspor maçında attığı gol anına kadar çok sıkıntılı günler yaşadığını vurgulayarak, “Ama başta başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz, Aykut hocam ve teknik heyet olmak üzere futbolcusundan malzemecisine kadar tüm arkadaşlar bana çok destek verdiler. Ankaragücü maçında görev alırsam elimden geleni yapacağım. Biz son oynayacağımız iki maç için çok çalışıyoruz. Bana ve takıma her zaman destek veren seyircimiz, bu maçta da takımımızı en iyi şekilde destekleyerek bizleri yalnız bırakmasın” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri