Potada yılın son derbisi Fenerbahçe Ülker'in

Stinko

Kayıtlı Üye
Beko Basketol Ligi'nde 12. hafta dev bir maça sahne oldu. Fenerbahçe Ülker, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Galatasaray Medical Park'ı konuk etti.

Fenerbahçe Ülker maça Jerrels, Ömer Onan, Bogdanovic, Kaya Peker, James Gist beşiyle başlarken, konuk ekip Galatasaray Medical Park ise Josh Shipp, Göksenin Köksal, Jamon Gordon, Darius Songaila, Furkan Aldemir beşiyle sahadaki yerini aldı.

Fenerbahçe Ülker karşılaşmaya James Gist'in basketiyle başlarken Galatasaray Medical Park, Darius Songaila ile Fenerbahçe'ye cevap verdi: 2-2. Karşılaşma iki takımın karşılıklı basketleri ile başlarken ilk molaya Fenerbahçe Ülker 10-8 üstün girdi. Mola sonrası Gordon ile basketi bulan Galatasaray Medical Park 11-10 öne geçen taraf oldu. Kaya Peker ile basketler bulan Fenerbahçe Ülker maçada dengeyi getirdi: 14-14. Shumpert'ın köşeden attığı üçlük ile Galatasaray Medical Park ilk çeyreği 21-17 önde kapattı.

İkinci çeyreğe basketle başlayan Galatasaray Medical Park farkı 8 sayıya kadar çıkarmayı başardı: 27-19. Oğuz Savaş ile farkı azaltmaya çalışan Fenrbahçe Ülker 7 sayıya indirmeyi başardı: 20-27. Faul atışlarında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe farkı azaltmakta zorlandığı görüldü. İlk yarının bitimine 5 dakika kala farkı daha da açan Galatasaray skoru 30-22'ye getirdi. Tutku Açık'ın oyuna girmesiyle hücumda hareketlenen Galatasaray Medical Park sayı üretmekte zorluk çekmedi. Son dakikalara daha toparlanarak giren Fenerbahçe Ülker farkı 4 sayıya kadar indirmeyi başardı: 32- 36. İlk yarı 36-32 Galatasaray Medical Park üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye hızlı başlayan Fenerbahçe Ülker farkı kapatarak 37-36 öne geçmeyi başardı. İlk yarıdaki performansını oyuna yansıtmakta zorluk çeken Galatasaray, Fenerbahçe Ülker'in basketlerine engel olamadı ve farkı açmakta zorluk çekti: 50-48. 3.Periyot'un bitimine 2.48 dakika kala, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle hakem triosu soyunma odasına gitti. Gerginliğin sona ermesinin ardından maç kaldığı yerden devam etti. Galatasaray Medical Park son çeyreğe 63-57 önde girdi.

Son çeyrekte de mücadeleyi bırakmayan Galatasaray son çeyreğin ilk 5 dakikasını 73-66 önde geçti. Tomas'ın üçlüğü ile farkı 3 sayıya indiren Fenerbahçe Ülker Tomas ile kinci üçlüğünü bularak maça dengeyi getirdi: 76-76. Engin Atsür'ün basketiyle uzun bir aradan sonra öne geçen Fenerbahçe Ülker, Jerrels ile farkı biranda 4 sayıya çıkarmayı başardı: 80-76. Lakovic'in üçlüğü ile farkı 1 sayıya indiren Galatasaray maçtan kopmamak için elinden gelen mücadeleyi ortaya koymasına rağmen sahadan 79-80 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe Ülker, ezeli rakibi Galatasaray Medical Park'ı 80-79 yenerek son 7 maçta 6. galibiyetini aldı.

---> Potada yılın son derbisi Fenerbahçe Ülker'in

Ne oldu stinko agam pek ümitliydin xD

Tebrik ediyorum takımı ve tabii ki taraftarı müthişti. Kaya Peker öptüm bebeğim seni

ukıc & emır yok avantaj bızdeydı kı az once aldıgım haber canımı sıktı ender & cevher & caner de yokmuss %51 49 fenerbahce bencee....

mac baslamadan 2 saat once attıgım yorum ben boyle olacagını bılıyodum

tebrıkler ÜLKER

haklısın :D ama ender cevher oynasaydı farklı olurdu beaa aga :D ahhh o son hucum :D:D ülkerın kıyagıyla gelındıı buraya kadar beaa unutulmasın dıee dedım :D

mac cok eglencelıydı keyıf aldım tek - oktay mahmutıyee yapılan saygısızlıktı

neyse tebrıkler fenerbahce ulker :D

Olsaydılarla olmuyor bu işler bak senin gibi düşünen biri daha
Akşam gazetesi muhabiri
1gw4v.jpg

Oktay Hoca maç sonu, bana küfür edilmesi önemli değil dedi sorun yok xD

Teşekkürler efendim

haklısın :D ama ender cevher oynasaydı farklı olurdu beaa aga :D ahhh o son hucum :D:D ülkerın kıyagıyla gelındıı buraya kadar beaa unutulmasın dıee dedım :D

mac cok eglencelıydı keyıf aldım tek - oktay mahmutıyee yapılan saygısızlıktı

neyse tebrıkler fenerbahce ulker :D
bu olayların sonu gelmez, fenerbahçe yapıyorsa, galatasarayda aynısını yapıyor, bu hep böyle sürecek, fenerbahçe gelecek galatasarayın sahasına ordada aynı olaylar yaşanacak.

bu olayların sonu gelmez, fenerbahçe yapıyorsa, galatasarayda aynısını yapıyor, bu hep böyle sürecek, fenerbahçe gelecek galatasarayın sahasına ordada aynı olaylar yaşanacak.

demmek kı sende onlardan bırısın bu olaylarıı normal karsıladıgınaa goreee .. ben karsıyım aga galatasaray veya fenerbahce taraftarı kım olursa olsun ********lıktır bu...

Olsaydılarla olmuyor bu işler bak senin gibi düşünen biri daha
Akşam gazetesi muhabiri
1gw4v.jpg

Oktay Hoca maç sonu, bana küfür edilmesi önemli değil dedi sorun yok xD

Teşekkürler efendim

bastan sonaa ustun oynayan kımdı ? guard pozısyonunda tutku yanlız kaldı o yuzden enderın yoklugu galatasarayı cok cok etkıledı fenerbahcenınn rotasyonu dahaa genıs oldugu ıcın ukıcıı aramadı bılee pek + engınn x2 ukıc performansı sagladı

Tebrikler Fenerbahçem ve büyük taraftarına.müthiş bir maç izlettiniz.

hahaha hahaha

view-pic-img.html

Yorumsuz ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

bastan sonaa ustun oynayan kımdı ? guard pozısyonunda tutku yanlız kaldı o yuzden enderın yoklugu galatasarayı cok cok etkıledı fenerbahcenınn rotasyonu dahaa genıs oldugu ıcın ukıcıı aramadı bılee pek + engınn x2 ukıc performansı sagladı

Üstün oynayıp bunu maç sonu skoruna yansıtamıyorsan bir yerde yanlış yapmışsın demektir. Engin olayını da ilahi adalet diye açıklayabiliriz oyuncu sakatlanmasını sevindirici olarak gören camiaya

Üstün oynayıp bunu maç sonu skoruna yansıtamıyorsan bir yerde yanlış yapmışsın demektir.

dun ki mactaa en ıyı ısı taraftar yaptı 9 sayı ondeyız hemen yabancı madde kufur vsvs oyunun durmasını sagladır oyuncularımızı ıyı soguttular neysee tebrıkler tekrardan Ülker...

Halbuki sevgi gösterisinde bulunmak gerekti

Geçmiş olsun park xD

demmek kı sende onlardan bırısın bu olaylarıı normal karsıladıgınaa goreee .. ben karsıyım aga galatasaray veya fenerbahce taraftarı kım olursa olsun ********lıktır bu...
yok bende karşıyım ama yapacak bir şey yok, birileri illla intikam diyor, küfür edeceğim diyor.

Halbuki sevgi gösterisinde bulunmak gerekti

Geçmiş olsun park xD

park oldumu sımdık :D ulkerın kıyagıı olmasaaa neyseeee bu konuyu baska yerdee konusuruz burası onun ıcın uygun degıl :D:D yabancı madde atmadandaa destekleyebılırsın takımını :D

Futbolda Son Dakika Golüyle Yenilmek Neyse Basketbolda da 1 Sayıyla Yenilmek Odur xD

Geçmiş Olsun Barış'm, Geçmiş Olsun Galatasaray :) :pp

park oldumu sımdık :D ulkerın kıyagıı olmasaaa neyseeee bu konuyu baska yerdee konusuruz burası onun ıcın uygun degıl :D:D yabancı madde atmadandaa destekleyebılırsın takımını :D

Siyasetten bahsediyorsan ülker derken bende sana ihale ve metris derim :)

Ali Samiyen 2007 Galatasaray-Fenerbahçe maçını hatırlatırım bkz:yabancı madde

Futbolda Son Dakika Golüyle Yenilmek Neyse Basketbolda da 1 Sayıyla Yenilmek Odur xD

Geçmiş Olsun Barış'm, Geçmiş Olsun Galatasaray :) :pp

eyww reiss :D son hucumu akıllıca kullanamadı Galatasaray MP .... rakıp saglam oynadıı olsunn lıg uzun maraton daha bunun play offları var :D :D

Siyasetten bahsediyorsan ülker derken bende sana ihale ve metris derim :)

Ali Samiyen 2007 Galatasaray-Fenerbahçe maçını hatırlatırım bkz:yabancı madde

ülker yaa :D eurolıgee nasıl gıttınız ? :D

aga alı samiyende yapılmıs olabılır o daa dogru degıl artık bunlarıı aşmamız lazım...

ülker yaa :D eurolıgee nasıl gıttınız ? :D
aga alı samiyende yapılmıs olabılır o daa dogru degıl artık bunlarıı aşmamız lazım...

Nasıl gitmişiz ülker arabalarıyla mı xD

Yabancı maddesiz desteğe karşı vermiştim samiyen örneğini aşar mıyız orası tartışılır

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri