positive GaminG # SurF. [Efsane Geri Döndü] [46.20.10.211]
Serverimizda "Lan" kelimesi küfür ve kısaltmaları yasaktır.
Değişen Ve Yenilenen Yüzüyle positive Gaming # Surf Server'i Size Sunmaktan Zevk Duyuyoruz:
Ip: 46.20.10.211
Dns:cs.pGtim.net
Slot:30+2
Teamspeak Adresi: ts3.pGtim.net
Türkiyenin En Kaliteli Surf Serveri Olan positive Gam!ng Surf Serverimizda Sizleri Aramızda Görmek İstiyoruz
positive Gaming Surf Serveri Türkiye'de Özel Yapan nedir?:
Diğer Özellikler:
Unutmayın Amacımız Maddiyat Değil Sizlere Kaliteli, Küfürsüz Güzel Bir Surf Ortamı Sağlamak
İYİ OYUNLAR!
Serverimizda "Lan" kelimesi küfür ve kısaltmaları yasaktır.
Değişen Ve Yenilenen Yüzüyle positive Gaming # Surf Server'i Size Sunmaktan Zevk Duyuyoruz:
Dns:cs.pGtim.net
Slot:30+2
Teamspeak Adresi: ts3.pGtim.net
Türkiyenin En Kaliteli Surf Serveri Olan positive Gam!ng Surf Serverimizda Sizleri Aramızda Görmek İstiyoruz
positive Gaming Surf Serveri Türkiye'de Özel Yapan nedir?:
- Bir Surf Serverda İlk Ve Tek 4 Koruma Bir Arada! Üstelik Bütün Haritalarda! ( Buy, Buy çıkışı, Base ve Kafes)
- Buy, Buy çıkışı Ve Kafes Koruması: Bu Bölgelerde oyuncular Birbirini Vuramaz. Ayrıca Bu bölgelerde pusmayı & Beklemeyi önlemek Amacıyla Otomatik Teleport Eklentimiz Sayesinde oyuncular Buy'da 25 Kafeste 5 Saniyeden Fazla Bekleyemez.
- Base Koruması: Otomatik Teleport eklentimiz Sayesinde Oyuncular 5 Saniyeden Fazla basede bekleyemez böylece Base pusma v.b Önlenir.
Diğer Özellikler:
- Serverimizin %95'i Türkçedir.
- Türkçe Radyo mevcuttur
- Paraşut, BunnyHop Vardır
- Adminler Tecrübelidir
- Pusması Yasak Olan Yerlerde Oto Teleport ( Işınlanma ) Eklentisi Vardır.[/li]
- 7/24 Admin ve Skype Desteği Vardır
- Oto Silahlar Yasaktır ve oyuncuların busilahları alıp kullanmaları imkansızdır.
- [li]Top 15. Haftada 1 Sıfırlanır 1.ye Yetkili slotluk hediye edilir. En çok online olan oyuncumuza da Yetkili Slotluk Hediye Edilir:
- 2 Haftaya Bir Hafta Sonları Adminlik Yarışması Yapılmaktadır.
Unutmayın Amacımız Maddiyat Değil Sizlere Kaliteli, Küfürsüz Güzel Bir Surf Ortamı Sağlamak
İYİ OYUNLAR!
Moderatör tarafında düzenlendi: