PortaKaL Şekeri

quLDeniz

Bayan Üye
75273_10151146784782242_1001560684_n.jpg



5-6 adet kalın kabuklu portakalın kabukları 1 gün suda bekletildikten sonra, 2-3 kez tekrarlanmak üzere 5'er dakika kaynatılır, suyu süzülür. Daha sonra isteğe göre dilimlenen kabuklar, üzerini örtecek kadar su, arzuya göre 2 ya da 3 bardak şeker ve bir kaç damla limon suyu ile suyunu çekene kadar kaynatılır. Bir tepsiye alınarak ılıması beklenir, daha sonra şeker ve/veya eritilmiş çikolatayla süslenir. Buzdolabında bozulmadan saklayabileceğiniz şekerlemeyi keklerinizde de kullanabilirsiniz..
Afiyet olsun..

 
---> PortaKaL Şekeri

hmmmm nefis bu zahmetli, ama değer gibi denerim ben bunu teşekkürler canım
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst