popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur..
H HaDeS Kayıtlı Üye 17 Ara 2012 #1 popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur.. Son düzenleme: 19 Kas 2016
Huhuu Banned 17 Ara 2012 #2 ---> popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur.. Doğru bir söz ama kızda popülerim aslında demek istemiş alttan alttan
---> popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur.. Doğru bir söz ama kızda popülerim aslında demek istemiş alttan alttan
LocKe GururLan Bayan Üye 17 Ara 2012 #3 ---> popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur.. Soytarilar Sanalida Basti ))
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 17 Ara 2012 #4 ---> popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur.. Bas bas paraları soytarilara xD [MENTION=157577]Huhuu[/MENTION] nerden anladın ?
---> popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur.. Bas bas paraları soytarilara xD [MENTION=157577]Huhuu[/MENTION] nerden anladın ?
Heretic. Erd Bayan Üye 18 Ara 2012 #5 ---> popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur.. Var örnekleri çok var, allah o duruma düşürmesin
Huhuu Banned 18 Ara 2012 #6 ---> popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur.. İmaları cümlelerinden [MENTION=42515]She[/MENTION] ben daha ölmedim gibisinden mesaj vermemiş mi sence ? :H
---> popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur.. İmaları cümlelerinden [MENTION=42515]She[/MENTION] ben daha ölmedim gibisinden mesaj vermemiş mi sence ? :H
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 18 Mar 2013 #7 ---> popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur.. Ergen genç işi.
H HaDeS Kayıtlı Üye 19 Kas 2016 #8 ---> popüler olduğunu sanan soytarılara duyrulur.. kızda da var biraz ukalalık...:1202bu0: