Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz?
G Gökbörü Kayıtlı Üye 20 Nis 2013 #2 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? narkotik
G Gökbörü Kayıtlı Üye 20 Nis 2013 #3 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? terörle mücadele-istihbaratta olur
yesil83 Bayan Üye 20 Nis 2013 #4 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? cinayet buro
S Stinko Kayıtlı Üye 20 Nis 2013 #5 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Çevik Kuvvet Trafıkde fena olmaz iyi corbaaa içerdimm hanı
---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Çevik Kuvvet Trafıkde fena olmaz iyi corbaaa içerdimm hanı
mavikalem34 Kayıtlı Üye 20 Nis 2013 #6 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Merhaba. milletmeclisinde çalışmak isterdim. Milletin kendisine yapılanları; vekillere de uygulamalı olarak göstermek için.
---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Merhaba. milletmeclisinde çalışmak isterdim. Milletin kendisine yapılanları; vekillere de uygulamalı olarak göstermek için.
Ares45 Kayıtlı Üye 20 Nis 2013 #7 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? cinayet büro
Rock SouL Kayıtlı Üye 21 Nis 2013 #9 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Ahlak büro :Ç
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 21 Nis 2013 #10 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Bilişim Suçları
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Nis 2013 #11 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Yunus.
E Ente Bayan Üye 21 Nis 2013 #12 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Rock SouL' Alıntı: Ahlak büro :Ç Genişletmek için tıkla ... ? xD
---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Rock SouL' Alıntı: Ahlak büro :Ç Genişletmek için tıkla ... ? xD
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 21 Nis 2013 #13 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Narkotik
R RaPizM^^ Bayan Üye 22 Nis 2013 #15 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Diğer.. Polislerden nefret ediyorum, hiçbiri.
---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Diğer.. Polislerden nefret ediyorum, hiçbiri.
Rock SouL Kayıtlı Üye 22 Nis 2013 #16 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Ente' Alıntı: ? xD Genişletmek için tıkla ... Hı, kim, ne demiş xD
---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Ente' Alıntı: ? xD Genişletmek için tıkla ... Hı, kim, ne demiş xD
R RossKing Kayıtlı Üye 10 Ağu 2013 #17 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Sniper Grubu
B By SerhaT Kayıtlı Üye 10 Ağu 2013 #18 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Özel harekat.
M Moreas Bayan Üye 10 Ağu 2013 #19 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Cinayet Büro.
'-DamLa Bayan Üye 10 Ağu 2013 #20 ---> Polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Terörle Mücadele