Polis Hangi Durumlarda Kimlik Sorabilir?

'Gülümse

:D
Prenses
Polis Hangi Durumlarda Kimlik Sorabilir?

Bazı konular vardır bilmemiz gereken ilgilenmediğimiz işte bu konuda bunlardan biri olsa gerek arkadaşlar.
Polisler ne zaman hangi durumlarda kişilere kimlik sorabilir ne zaman kimlik sorgusu yapabilirler hemen bu sorunun yanıtını sizlerle paylaşıyorum.

Polis şüphelendiğini herkese kimlik sorabilir diye biliyorum ben ama yinede bu konuyla ilgili bir araştırma yaptım bakın Polis hangi durumlarda kimlik kontrolü yapabilir kişiye kimlik sorabilir.

Polis istediği herkeze kimlik sorabilir ve herkezde kimliğini göstermek zorundadır.Durduk yerde kimlik sorularak hergün onlarca aranan şuçlu ve şahıslar yakalanmaktadır.

---> Polis Hangi Durumlarda Kimlik Sorabilir?

Doğru.
Polisin birine kimlik sorması için makul şüphe yeterlidir.
Bu konuda çok itiraz oluyor aslında.
Neden bana soruyorsun da şunlara sormuyorsun tarzında ?
Dikkat edin kimlik göstermediğiniz takdirde ya da kimliğinizin yanınızda olmaması halinde kim olduğunuzu ispat edene kadar karakola götürülebilirsiniz.

---> Polis Hangi Durumlarda Kimlik Sorabilir?

Doğru.
Polisin birine kimlik sorması için makul şüphe yeterlidir.
Bu konuda çok itiraz oluyor aslında.
Neden bana soruyorsun da şunlara sormuyorsun tarzında ?
Dikkat edin kimlik göstermediğiniz takdirde ya da kimliğinizin yanınızda olmaması halinde kim olduğunuzu ispat edene kadar karakola götürülebilirsiniz.

sağol bilgi için.:3dth8:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri