PoLaT-BaHa

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
KurtlarVadisi-Dp-forum-banner.jpg

Ben Bahadır .. Kısaca arkadaşlarım Baha ya da Polat derler .. Fethiyeliyim .. 15 yaşındayım .. Lise 1'e gidiyorum .. Fala mala inanmam ama Boğa burcuyum :D .. Kız arkadaşım var :) .. Fanatik Beşiktaşlıyım .. Kurtlar Vadisi manyağı olup Necati Şaşmaz fanatiğiyim :D:D Bu yüzden genelde kızlarla pek iyi anlaştığım söylenemez (bazıları hariç) :D:D

Filmlerle pek aram yoktur .. Kurtlar Vadisi Irak ve Muro'ya gitmişliğim vardır :D:D Dizilerdense Kurtlar Vadisi takipçisiyim .. Eşref Saati ve Adanalı'ya kaçırmamaya çalışıyorum :) ...

Beğendiğim şarkıcılardan bahsetmek istiyorum.Beşiktaşlı olan Demet Akalın'ı çok beğenirim :D
demet+akal%FDn

Bengü
bengu0128dd5.jpg

Hadise
hadise.jpg

Veee Gökhan Kırdar...
gokhan_kirdar.jpg

Hayatta en sevdiğim şeylerden birisi de Beşiktaş'tır..
im5106tq9.jpg

Beşiktaş aşkım o kadar çok ki sözlerle ifade etmeme kelimeler yetmiyor :) İlk göz ağrım :D:D

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar-Memati-Abdülhey hastasıyım :D
kurtlar_vadisi_1.jpg

necati_sasmaz4.jpg

b-340418-maraz_ali.jpg

film00010050007gl81fl0cly9.jpg

maraz_gy2Y.bmp

Necati Şaşmaz & Mehmet Akif Alakurt hayranlarıyım..

8vv7ut5zy1.jpg

Hayatta hep siyah renk kullanırım.Pantolonum ; diş fırçam ; gömleğim vsvsvs...

Kurtlar Vadisi ekibine zaten hastayım daha önce de söylemiştim :D

Onlarla ilgili haberler okurum ; ayrıca birinden 2000'e yakın fotoğraf çalışmaları arşivim var.

Özel yaşantılarını bile titizlikle takip ediyorum ;

Gürkan Uygun'un 7 aylık kızı ' Mihriban Balım Uygun '

Bu da babasıyla beraber verilen resmi :)

Kurtlar Vadisi bende öyle bir etki bıraktı ki ; ekip bile kurdum.

Önce vatanım ; sonra takımım ; sonra da Kurtlar Vadisi benim için değerlidir.

Eğer bunun için kız arkadaşımla kavga etmem gerekiyorsa ederim ; ayrılmam gerekiyorsa ayrılırım...

Baha Alemdar'dan da bu kadar....

Zaman geçtikçe düzenlemeler yaparım sayfamda ;)

Son düzenleme:
arkadaslar bahadır evinde olmadığı icin nete giremior carsamba girecek ben sevgilisiyim zarzor getirebildi :) :) genisletir..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri