PocketTouch İle iPod Touch/iPhone’nu Cebinizden Kontrol Edin

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
PocketTouch iPod Touch ve iPhone için yazılmış müziklerinizi kontrol edebileceğiniz işlevsel bir uygulama.Benim ve tüm iPod Touch/iPhone kullanıcılarının en haklı şikayetlerinden biride cihazımızda dinlediğimiz müzikleri kontrol edebilmek için harici bir tuşun yada düğmenin olmaması.İşte bu noktada PocketTouch uygulaması yardımımıza yetişiyor.

Uygulama butonuna dokunduğumuzda ayarlar ekranı ile karşılaşıyoruz.Bu ekranda “geri” tuşuna dokunarak artık uygulamamızı başlatabiliriz.Oldukça hoş bir efektle geldiğimiz bu ekranda ekranın üstünde “pause” ve “now playing ” butonları bulunuyor.Ekrana dokunup müziğinizi dinlemeye başlayabilir,parmağınızı ekrana dokunup sağa çekdiğinizde diğer şarkıya,sola çektiğinizde ise bir önce ki şarkıya rahatlıkla geçebilirsiniz. Yine ekrana dokunup parmağınızı yukarı çekdiğinizde sesi açabilir,aşağı çekdiğinizde ise sesi kısabilirsiniz.
pockettouch10b2thumbnaibr7.jpg
pockettouch10b3thumbnailr7.jpg

Uygulamanın ayarlarına ulaşmak için parmağınızla ekrana birkaç saniye dokunmanız yeterli.Buradan gerekli ayarları yapıp programı istediğiniz gibi bullanabilirsiniz.Uygulama hakkında ben çok iyi izlenimler edindim,Apple firmasının düşünemediği bu eksiği bu program vasıtasıyla ortadan kaldırabilir ve cihazınızı daha işlevsel olarak kullanabilirsiniz.

pockettouch10bthumbnailmb7.jpg
pockettouch10b5thumbnaiit4.jpg

Uygulamayı kurmak için www.touchrepo.com/repo.xml adresini installer’a eklemeniz gerekmekte.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri