Plaket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

plakethatti

Banned
Plaket Nedir ?
Bir alanda bir meslekte üstün başarı örneği göstermiş olan insanlara ya da ödül kazanmayı hak etmiş bir organizasyonun katılımcılarına verilen manevi değeri çok yüksek nesne plakettir. Sadece şahıslara değil kurum ve kuruluşlara takdim edilen bir ödüldür.
Sizde eğer ödüllü bir organizasyon düşünüyorsanız yada başarılı gördüğünüz kişilere plaket takdim etmek istiyorsanız doğru adresteniz.
PLAKET KİMLERE VERİLİR ?
Günümüzde ödül vermek ve almak bir başarı haline gelmiştir. Bu nedenle okullar, dernekler, spor organizasyonları için ve daha bir çok yer plaket taktim eder. Bir kişiye başarısı için ödüllendirmek amaçlı ödülü kazanan herkese verilir. Okulda öğrencilerin yılsonu etkinliklerinde kazanan öğrencilere okul yetkilileri tarafından verilir, Bir firma yetkilisi çalışanlarına verebilir. Sevgililer gününde, anneler gününde hediye olarak da tercih edilir bir duruma geldi. Plaket başarının bir ödülüdür.
site içerisinde reklam yapmak yasaktir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri