PKK'ya darbe! Yüzlerce terörist teslim oldu

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, İçişleri Bakanlığı ile bağlı kurumların 2017 yılı bütçesinin görüşülmesine başlandı.

Bakanlığın bütçesine ilişkin sunum yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz sadece teröristlerle mücadele etmiyoruz. Terörü ortaya çıkaran, var eden, diri tutan, destekleyen tüm etkenler ve yapılanmalarla da mücadele ediyoruz. Açık ve net ifade etmek isterim ki değil teröriste silah veren, moral verene bile tahammülümüz yoktur." dedi.

Teslim olan terörist sayısı en yüksek seviyede

İçişleri Bakanı Soylu, terörle mücadele operasyonlarına ilişkin bilgiler verdi. Teslim olan terörist sayısının son 17 yılda en yüksek seviyeye çıktığını belirten Soylu, 2016 yılında 457 kişinin örgütten kaçarak adli makamlara teslim olduğunu söyledi.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst