Pkk yandaşlarına sokak dayağı

djekselans

Kayıtlı Üye
Gurur Duydum TRABZON adına . Trabzonda basın açıklaması yapmak isteyen terör örgütü yandaşları Halktan öyle bir dayak yedi kii . . .

---> Pkk yandaşlarına sokak dayağı

pkk yandaşlarını döverler ama pkkyla masaya oturanlara oy verirler ne kadar samimiler değil mi : )

Off Yanlış Yere Düşmüş Adam :D Karadenizli Affetmez..

Siyasi boyuta girerseniz işin içinden hiç birimiz çıkamayız , herkesin görüşüne saygı duyarım :)

@UntilTheGrave

bu karede bende varım, rize meslek yüksekoğlunun ordan aşağı doğru iniyorlar, sıkıştırdık bunları gerekeni yaptık, kimse bu bölgede terörist eylemi yapamaz, gezi olayındada aynı tepkiyi vermiştik, faşistlik yapan cezasını çeker.

Izlemedim ama ellerinize saglik.
Erzurum trabzon gibi yerlerde boyle seyler yapmalari cesaret ister. Kesinlikle izin vermezler.

Siyaseti gelip atmayin ortaya. Sonrada suclu karslik verenler oluyor.

bu karede bende varım, rize meslek yüksekoğlunun ordan aşağı doğru iniyorlar, sıkıştırdık bunları gerekeni yaptık, kimse bu bölgede terörist eylemi yapamaz, gezi olayındada aynı tepkiyi vermiştik, faşistlik yapan cezasını çeker.

teşekkür ediyoruz vatandaş olarak ellerinize sağlık :)

bu halkın bu videoda yaptığını onaylıyorum diğer görüşleri belli olmuyor videodan ama ben olsam bende böyle yapardım . .

şehir milliyetçi olarak bilinir fakat sandıktan akp çıkar buna dayanarak yaptım yorumumu ama haklısınız doğru bir genelleme değil bu.

Izlemedim ama ellerinize saglik.
Erzurum trabzon gibi yerlerde boyle seyler yapmalari cesaret ister. Kesinlikle izin vermezler.

Siyaseti gelip atmayin ortaya. Sonrada suclu karslik verenler oluyor.

ne yazacağımızı sana mı sormamız gerekiyor ? :)

Sonuna Kadar İzledim Benimde Buradan Videonun içine Uçasım Geldi Yemin Ederim..

şehir milliyetçi olarak bilinir fakat sandıktan akp çıkar buna dayanarak yaptım yorumumu ama haklısınız doğru bir genelleme değil bu.

o kalabalığın büyük ihtimalle sizin kastettiğiniz tarafa oy vermeyenler olduğunu düşünüyorum :) bizim gibi düşünen bir grup işte . bariz belli . ama o ilk başta ortalığı ateşleyen amcanın ellerinden öperim hala yaşıyorsa . bir de orda babayiğit birisi ilk kavgayı başlatan onları tebrik ediyorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri