djekselans
Kayıtlı Üye
Gurur Duydum TRABZON adına . Trabzonda basın açıklaması yapmak isteyen terör örgütü yandaşları Halktan öyle bir dayak yedi kii . . .
Yaa işte kurban olduğum karadenizimin güzel insanları
cok yanlıs birşey
pkk yandaşlarını döverler ama pkkyla masaya oturanlara oy verirler ne kadar samimiler değil mi : )
bu karede bende varım, rize meslek yüksekoğlunun ordan aşağı doğru iniyorlar, sıkıştırdık bunları gerekeni yaptık, kimse bu bölgede terörist eylemi yapamaz, gezi olayındada aynı tepkiyi vermiştik, faşistlik yapan cezasını çeker.
bu halkın bu videoda yaptığını onaylıyorum diğer görüşleri belli olmuyor videodan ama ben olsam bende böyle yapardım . .
Izlemedim ama ellerinize saglik.
Erzurum trabzon gibi yerlerde boyle seyler yapmalari cesaret ister. Kesinlikle izin vermezler.
Siyaseti gelip atmayin ortaya. Sonrada suclu karslik verenler oluyor.
pkk yandaşlarını döverler ama pkkyla masaya oturanlara oy verirler ne kadar samimiler değil mi : )
şehir milliyetçi olarak bilinir fakat sandıktan akp çıkar buna dayanarak yaptım yorumumu ama haklısınız doğru bir genelleme değil bu.
şehir milliyetçi olarak bilinir fakat sandıktan akp çıkar buna dayanarak yaptım yorumumu ama haklısınız doğru bir genelleme değil bu.
ne yazacağımızı sana mı sormamız gerekiyor ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.