Pitbullar yasaklanmalımı?

Pitbullar yasaklanmalımı?

• Kullanılan toplam oy
    12
---> Pitbullar yasaklanmalımı?

sahibi tarafından kötü egitilenler saldırgan olarak egıtılenler evet yasaklanmalı ama adam akıllı egıtıldıklerı zamn hıc bır sorun yok
bir laf vardır köpek sahıbıne benzer dıye ve bu cok dogru sahıbının saldırganlıgı köpegınede yansıyor ama eger sahibi saldırgan bır yapıda degılse ne ala ama saldırgan ve bılıncsız bır sekılde yetıstırılırsee o zmn tehlıkedır ve yasaklanmalıdır ayrıca o zmn sadece pıtbullar degıl öyle yetişen her köpek yasaklanmalıdır :)

Katılıyorum Gizeme yetiştirende bitiyo her şey
Yoksa nie yasaklansın ki
Burda yakınlarımızda da bakan bir sürü kişi var hiç duymadım pitbulların birine saldırdığını

Yetistirenle alakası yok..Genetik acıdan tam bir köpek degil.Eski savas köpeklerinden gelyorlar.Ötesi yok bir zamandan sonra egtımın önemi kalmadan hayvan ic güdüleriyle hareket ediyor.

Köpeklerden Korkuyorum ...

Yazaklansin (Hepsi) xD

pittbullar sahiplerine bile saldiriolar cok ac kaldıkları zaman.. o köpeklerin tarihinde evcilleşmek yoktur tam olarak egitilmezler..
kesinLikle hepsi öldürülmeli.. kaç kisinin ölümüne sebep oluyolar. bizim oturdugumuz sitedede var bi cok kisi korkudan fenalık gecirio. imza toplanip köpeqi aldilar belediyeciler

tabiki hayır. Yetıstırmeye baglı sonucta bence dobermanlar yasaklanmalı cunku onların beynı 7 yasından ıtıbaren sulanmaya baslıyo ve kendı sahıplerıne bıle saldırıyolar istersen bebeklıkten berı onunla ol

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri