pişmanım :)

duyguMuhtar

Bayan Üye
geçen gün birinin arabasının kapısını geri geri giderken göçerttim.
Çok pişmanım...:19:
Bu da mı gol değil hakim bey? :67:

---> pişmanım :)

görgü tanığı yoksa salla gitsin.ama varsa ortadan kaldırman gerek o kişiyi .. .xD

çarptığın araba son model acayip pahalı bişeyse salla ama gariban arabasıysa gidip bi özür dile en azından ... :)

Ne olursa Olsun kacmamalisin...burda bazi insanlar arabaya zarar verdiklerinde, not yazip tel no larinida yazip arabanin sileceklerine SIKISTIRIYORLAR...zengin yada degil fark etmez... Bemce hasarida karsilamalisin ozurde dilemelisin. Birzacik vicdan meselesi :) simdi iki omuzundada senler konusuyordur :) biri bosver diyor biri ama zarar verdin hihi iyi olani sagdakini dinlemek herzaman iyidir :)

yazdım numarayı yazmaz olurmuyum babamın cebini bıraktım hahaha
sonra babama anlatıp telefondakı kısıden de ozur dıledım oda anlayısla karsıladı ama tabı duruma babam anlayısla karsılamadı alışamadı ilk baslarda hahaha

Acemlik süreci olur böyle şeyler :)

Adam birşey dedimi bari ?

Ne olursa Olsun kacmamalisin...burda bazi insanlar arabaya zarar verdiklerinde, not yazip tel no larinida yazip arabanin sileceklerine SIKISTIRIYORLAR...zengin yada degil fark etmez... Bemce hasarida karsilamalisin ozurde dilemelisin. Birzacik vicdan meselesi :) simdi iki omuzundada senler konusuyordur :) biri bosver diyor biri ama zarar verdin hihi iyi olani sagdakini dinlemek herzaman iyidir :)
evett

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri