Pırasalı Pay (isviçre)

İnci

1907
Prenses
4 kişilik
1,5 büyük
pırasa
1 adet büyük
soğan
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Hamuru için:
150 gram margarin
1 adet
yumurta
1 çay bardağı
yoğurt
Aldığı kadar un

Pırasaları ve
soğanı küçük dilimler halinde doğrayın. Bu karışım çok az sıvı yağ ile birlikte kapağı kapalı bir tencere içinde, pırasaların ve soğanların diriliği gidene kadar pişirin. Bir taraftan da yumuşatılmış margarin, yumurta, yoğurt ve aldığı kadar un ilave ederek, kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğurun. Hamuru, fırın tepsisine veya ısıya dayanıklı cam tepsi içine yayın. Hamuru üzerine pırasaları yerleştirin. Fırına sürüldükten 15-20 dakika sonra, tulum ve kaşar peyniri rendelerinden oluşan karışımı da ekleyin. Pırasalı pay soğumadan servis yapın.

 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst