pilot

_JOK3R_

Kayıtlı Üye
Çölde tek kişilik küçük bir uçak düşüyor. Pilot ölmeden kurtuluyor fakat uçsuz bucaksız dümdüz bir çölün ortasında. Su ve erzağı kısıtlı. Çevreyi araştırıp bir demir su borusu buluyor. Bu borunun uzaktaki görülmeyen bir su kaynağından yine uzakta görülmeyen bir yerleşim birimine su götürdüğünü anlıyor. Ancak borunun hangi tarafında şehir, hangi tarafında kuyu var anlayamıyor. Bir an önce şehire doğru gitmesi lazım.
Uçak enkazına dönüyor fakat boruyu delebilecek hiç bir şey yok. Bir ateş yakıp ateşin başında düşünmeye başlıyor. Yazı tura atıp şansına güvenmekten başka pilota bir yol önerebilir misiniz?

---> pilot

o dusunsun ben niye dusuneyim ki :)
bilemicem, tek diyebilecegim sey ALLAH yardimcisi olsun :)
cevabi merakla bekliyorum

---> pilot

su kaynagi ile ilgilidirde nedir acaba? :) yani suya yakinsa, uzaksa birsey degisiyordur... teknik birseyi vardir...

---> pilot

Boru su borusu olduğuna göre boruyu ısıtabilir ve oluşturduğu sıcak hava dalgalarını izleyebilir.Boru plastikse tutuşur tabi o ayrı konu. :)

---> pilot

Bence yazı tura iyi fikir şansı varsa kurtulur zateen :Ü yoksada artık allah yardımcısı olsuun .

---> pilot

Ateşle boruyu ısıtıp ateşin ona hangi yöne gitmesi gerektiğini söylemesini beklemeli :R

---> pilot

bakmayın böyle şirin gözüktüğüne, ummadık bir yerden terlik veya oklavası çıkar :D

---> pilot

hayir bir kere, ben sirinimdir hic oyle huylarim yok :)

bana etrafimdakiler zaten hep sirinsin derler (guzel) demezler :)

arkadasim derdi, guzel herkez olabilir ama sirin herkez olamaz sen sirinsin diye :)

inanmayin jokere, oklavam filan yok benim :) hihii

bak cevabi yazarsam gorursun sen.hahaha:2::36:

---> pilot

aa sen bilmiyormuydun?

borudaki suyun sicakligini ve soguklugunu hissedersin.

eger, gittigin yon soguyorsa gittikce kaynaga dogru gitmis oluyorsun, eger gittigin yonde su sicakligi artiyorsa ozaman ters yone gidiyorsun demekmissss. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri