PiencieS
Bayan Üye
Ben Selin
:175: ... 19 yaşındayım ve İstanbul doğumluyum yaşadığım şehre aşığım sayılır :2:
Tek hayalim anaokulu öğretmeni olmaktı ama malesef muhasebeci olup çıktım :91:
Sagopa kajmer hastasıyımdır. Bugüne kadar hiçbir konserini kaçırmadım urfa'ya bile gittim o derece hahaha
Çok kırılganımdır en ufak bir söz beni ağlatabilir. :19:
Kavgacı bi tip olduğumu söylerler en son lisedeyken kemerle kız dövmüştüm :181:
Bide çok sakarım... Patates kızartcam diye evde yangın çıkarıp babamın ayağını yaktım... Sular yokken musluğu açıp bırakıp sular gelince evi su bastırdım.. Babamın en sevdiği telefonunun üzerine çay döktüm... 4 tane telefonu balkondan aşağı düşürerek tanınmıycak hale getirdim şimdilik bu kadar sakarlığım yeter :67:
Süslenmeyi çok severim alışveriş delisiyim En sinirli hallerim de çikolata ile sakinlerim
Tek hayalim anaokulu öğretmeni olmaktı ama malesef muhasebeci olup çıktım :91:
Sagopa kajmer hastasıyımdır. Bugüne kadar hiçbir konserini kaçırmadım urfa'ya bile gittim o derece hahaha
Çok kırılganımdır en ufak bir söz beni ağlatabilir. :19:
Kavgacı bi tip olduğumu söylerler en son lisedeyken kemerle kız dövmüştüm :181:
Bide çok sakarım... Patates kızartcam diye evde yangın çıkarıp babamın ayağını yaktım... Sular yokken musluğu açıp bırakıp sular gelince evi su bastırdım.. Babamın en sevdiği telefonunun üzerine çay döktüm... 4 tane telefonu balkondan aşağı düşürerek tanınmıycak hale getirdim şimdilik bu kadar sakarlığım yeter :67:
Süslenmeyi çok severim alışveriş delisiyim En sinirli hallerim de çikolata ile sakinlerim
Şimdilik bu kadar yeter
:49: