PiÇ PKK :@

RAINMAN

Kayıtlı Üye
Ya Bir Haftadır Youtubeden 2 salak Takdı Sürekli bana Mesaj atıyolar ..

Youtubede Her videoda sehitlerimizze Türklere KÜüfüer ediyolar ..!

ArTIK bUNALDIM Onlara Küfür Edip Te SeviYE düsürmekte istemiyorum ...!
zaten zamanım yok
Sehitlerimize filan baya bi sövüyolar youtubede SİNİRLENMEMEK İÇTEN DEGİL..

KÜRT TÜRK AYRIMI YAPMAM NORMALDE AMA ARTIK YAVAS YAVAS YAPMAYI DÜSÜNÜYORUM ..!

dimpistik VE hesenduman11 NİKLERİ BUNLAR

BARİ BU VİDEODA türkleri asalamalarına izin vermeyelim bütün Yotumlarına - (eksi) verelim arkadaslar ..!

dimpistik VE hesenduman11 NİKLERİ BUNLAR VİDEODA BUU ..!

http://www.youtube.com/watch?v=pu-In_vch5c

bunLAra ekmek yedirenin anasını sikmek lazımmmm...!

ben eksimi verdimm...

+ yorumumuda yaptım...!

PKK

SADDAM BUNLARA HALEPCEDE KİMYASAL (Sinir gazı ve hardal gazı ) Kullandı üzerlerinde Kimya Deneyleri yaptı :D

VE ORTAYA DARVİN TEORİSİNİ DESTEKLİCEK TARZDA MAYMUNA BENZİYEN SOYU SOPU OLMAYAN PESMERGELER ÇIKTI :D:D
Saddam Bunların Soylarını Belki Kurutamadı ama EMİN OLun bu ****** cocuklarının KİMYASINI BAYA Bİ DEGİŞTİRDİ ....

SOYSUZ VATANSIZ DİLSİZ DİNSİZ NANKÖRLER
ANANIN AMINI SİKEYİM PKK :mad:

bunlar kanı bozuk bırer ****** evladı aha kımse kusura bakmasın agzımı bozuorum ama cıdden ole bunlar topunun kokune kıbrıt suyu dokcen yavsakların

youttubeden alıntı türkler, sürekli olarak büyük bir göt korkusu içinde olduklarından 80 senedir demokratik ilerlemenin önünde köpek gibi direndiler..

Bu topraklarda yaşanan bütün acılar, "türklük" mefhumundan kaynaklanır!

Kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın: "türkiye" ismiyle bir devlet bu topraklarda asla yaşamaz! Sivas'in batısı Lazistan olsun!! Gene olur.. Ama bozkır faresi türklerin, azınlık taleplerinden başka bir isteği olamaz!!!

artık cızmeyı aştılar bunlar anlamıyorum nelerıne guvenıyorlarkine
43 mılyon TÜRKüz tükürsek geberırı ********ler ama hala yaws... yaws... konunsuoolar hemsı klavye adamı gelsı 1 tanesınede got warsa yanımızda konussun ya

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri