Photoshop'ta Website Çizimi

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
Photoshop'ta Website Çizimi Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi bir grafik çiziyoruz.Bu kısımları anlatmıyorum gayet kolay ve her kişinin zevkine göre değişik görünümlü websiteleri çizilebilir benimki aşağıda görüldüğü gibi son derece basit ve berbat sadece öğretmek amaçlı çizilmiştir bu sitemiz.

1.jpg

Şimdi sitemiz üstünde buton ve mause ile tıklanmasını istediğimiz bölümleri ayarlıyoruz.Bunun için Tool menüsünden Slice Tool 'u seçiyoruz.
2.gif

3.jpg

Web sitemizi parçalara böldük. fazla büyük parçalar oluşturmamalısınız sitenin yüklenmesi zorlaşabilir.
4.jpg

Dersler yazan buton üzerine çift tıklayın veya köşesindeki logonun üzerinde sağ tuşa tıklayıp Edit Slice Options komutuna tıklayın bunları Slice komutu seçiliyken yapmalısınız. Yanda ben alanların ne işe yaradığını yazdım ama kısaca anlatmakta yarar var diye düşünüyorum.
Slice Type: Image >resim olarak kaydeder
Name: Resim parçasını hangi isimde kayıt edileceğini belirtir
URL: Üzerine tıklandığında hangi adrese gideceğini belirtir
Target: Sayfanın açılış şekli _blank yeni sayfada açar
Message Text: Tarayıcı penceresinin en altında yer alan gölümde gözükmesini istediğiniz yazıyı belirtir.
Alt Tag: Resim üzerine gelindiğinde çıkacak yazı.

5.jpg

Sıra geldi HTML formatında dosyamızı kaydetmeye; File >Save For Web >Save işlemlerini uygulayın yandaki kaydetme penceresi açılacaktır. ben herhangi bir değişiklik yapmadan olduğu gibi kaydediyoruz.

6.jpg

---> Photoshop'ta Website Çizimi

Tam anlamıyla çizim yapılamasada güzel bişeyler çıkıyo ...

Teşekkürler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri