Photoshop Çalışmalarım. .

Ecren

Bayan Üye
oZd6VQ.png

“Onu tek bir cümleye sığdıramam,
birini yazsam, diğer kelâmına haksızlık olur… “

Serdar Tuncer​

Güzel çalışmalar fakat bazı çalışmalarınıza Ecren Tag'ını kullanırsanız daha iyi olacağı düşüncesindeyim.

Neden diye soracak olursanız çalınma kopyalanma ve farklı forumlarda kullanılmasının önüne geçebiliriz.

Diğer şekilde üyeler kendi nick tag'ları ile beraber senden bi çalışma yorum atarak isteyebilirler isteyeceklerdir :R

---> Cevap: Photoshop Çalışmalarım. .

Güzel çalışmalar fakat bazı çalışmalarınıza Ecren Tag'ını kullanırsanız daha iyi olacağı düşüncesindeyim.

Neden diye soracak olursanız çalınma kopyalanma ve farklı forumlarda kullanılmasının önüne geçebiliriz.

Diğer şekilde üyeler kendi nick tag'ları ile beraber senden bi çalışma yorum atarak isteyebilirler isteyeceklerdir :R

Çalışmalarımın çoğunu eklemedim zaten: )
E-kartlarımda "Ecren "yada "E" harfini ekliyorum. .
Yukarıda eklediğim avatar çalışmaları kullanıma açık olanlardı. . Yani bir çok sahipli avatar çalışmalarını eklemektense (açıkçası üşendim) bunları eklemek istedim: ))

Cevap: ---> Cevap: Photoshop Çalışmalarım. .

Çalışmalarımın çoğunu eklemedim zaten: )
E-kartlarımda "Ecren "yada "E" harfini ekliyorum. .
Yukarıda eklediğim avatar çalışmaları kullanıma açık olanlardı. . Yani bir çok sahipli avatar çalışmalarını eklemektense (açıkçası üşendim) bunları eklemek istedim: ))

İşte yukarıdakilerin çogunda bir Ecren Tag'ı bulunmadıgı için belirtmek istedim üşenme üşenme :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri