Peynirli Semizotu

İnci

1907
Prenses
MALZEMESİ (4 kişilik)
1 kilo semizotu,
2 baş soğan,
2 diş sarımsak,
tuz,
1 kahve kaşığı karabiber,
1 bardak et suyu,
1 bardak kaşar rendesi,
2 yumurta,
3 kaşık yağ.

Semizotunu yıkadıktan sonra doğrayıp birkaç dakika haşlayın, sonra suyunu süzüp alüminyum bir sahana yayın. 2 baş soğanı 3 kaşık yağda pembeleştirin, ezilmiş 2 diş sarmısak, tuz ve karabiberle semizotunun üstüne dökün. Bir bardak da et suyu katıp orta harlı ateşte 15 dakika pişirin. İndirip üstüne kaşar rendesinin yarısını serin, onun üstüne de çırpılmış 2 yumurtayı yayın, sonra kaşarın kalanını serpin, fırına verin, kızarıncaya kadar pişirin.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst