AfetSu
Bayan Üye
Malzemeler
Dagılmayacak beyaz peynir(böreklik olanlar genelde dagılmıyor)
Zeytinyagı
Baharat(nane-kekik-dereotu-biberiye kurusu)pul biber
Çörekotu-susam-tarcın(arzuya göre)
Limon suyu(kendimiz sıkalım-hazır koymayalım)
Sarımsak
Defne yapragı-ve üzerine maydonoz yapragı
Tarif
PEYNİRLER İSTER KARE KARE DOGRANIR-İSTERSENİZ SEKİLLİ KALIPLARLA KESİLİR(BEN YILDIZ KALP KESTİM.İSTEDİĞİNİZ KAVANOZA DİZİLİR-
ÜZERİNE BAHARATLARI KONUR-
LİMON SIKILIR-SARIMSAK KONUR ÜSTÜNEDE DEFNE YAPRAGI VE BİR-İKİ MAYDONOZ YAPRAGI KONUR-
AGZINA KADAR ZEYTİNYAGI KONUR VE AGZI BİR KAC GÜN DİNLENMEK ÜZERE KAPANIR.
AFİYET OLSUN..
HAZIRLADIKTAN SONRA YAVASCA BİR İKİ KEZ AGZI KAPALI BASASAGI GETİRİLİR BAHARATLAR ALTA GECSİN DİYE..
Dagılmayacak beyaz peynir(böreklik olanlar genelde dagılmıyor)
Zeytinyagı
Baharat(nane-kekik-dereotu-biberiye kurusu)pul biber
Çörekotu-susam-tarcın(arzuya göre)
Limon suyu(kendimiz sıkalım-hazır koymayalım)
Sarımsak
Defne yapragı-ve üzerine maydonoz yapragı

Tarif
PEYNİRLER İSTER KARE KARE DOGRANIR-İSTERSENİZ SEKİLLİ KALIPLARLA KESİLİR(BEN YILDIZ KALP KESTİM.İSTEDİĞİNİZ KAVANOZA DİZİLİR-
ÜZERİNE BAHARATLARI KONUR-
LİMON SIKILIR-SARIMSAK KONUR ÜSTÜNEDE DEFNE YAPRAGI VE BİR-İKİ MAYDONOZ YAPRAGI KONUR-
AGZINA KADAR ZEYTİNYAGI KONUR VE AGZI BİR KAC GÜN DİNLENMEK ÜZERE KAPANIR.
AFİYET OLSUN..
HAZIRLADIKTAN SONRA YAVASCA BİR İKİ KEZ AGZI KAPALI BASASAGI GETİRİLİR BAHARATLAR ALTA GECSİN DİYE..