Peygamber Efendimiz(S.A.V)'i Çocuklara Sormuşlar

bluee

Kayıtlı Üye
Fatma Nur (6 yaş):
Peygamber Efendimiz’i çikolatadan bile daha çok seviyorum.

Ayşe Nur (6 yaş):
Peygamber Efendimiz yanımda olsaydı O’na sırlarımı söylerdim. Çünkü O sırlarımı kimseye söylemez.

Mustafa Said (5 yaş):
Peygamber Efendimiz’i rüyamızda görebilmek için O’nun adını deftere yazabilmek gerekir.

Şeyma (6 yaş): “Muhammed Mustafa” yani peygamberimiz deyince ben çok üzülüyorum. Çünkü O, rüyama hiç gelmiyor, hep kötü insanlar geliyor. Ne olur peygamberim sen gel, kötü insanlar gelmesin!

Esra Nur (5 yaş):
Şimdi biz burada arkadaşımıza kötü bir şey söylersek Peygamber Efendimiz duyar ve cennete gittiğimiz zaman bizi karşılamaz.

Ayşe Serra (5 yaş):
Uyuyunca hep Peygamber Efendimiz’i düşünüyorum. Ahh keşke yanımda olsaydı!

Süleyman (6 yaş):
Peygamber Efendimiz benim hep yanımda otursun. Ben de O’nun kucağına yatayım. Çünkü O’nu çok seviyorum, hem de çok özlüyorum.

Ahmet Hüsrev (6 yaş):
Peygamber Efendimiz yanımda olsaydı O’nunla birlikte Kur’ân öğrenirdim. Çünkü O çok güzel Kur’ân öğretir çocuklara.

Ömer (6 yaş):
Bence Peygamber Efendimiz herkesi uyarmak için gelmiş dünyaya. Kötülük yapmamaları için. Zaten kötülük yapanlar
Peygamberimiz’i sevmiyordur. Ben kötülük yapmıyorum çünkü Peygamberimiz’i çok seviyorum.

Beyza (6 yaş):
Peygamber Efendimizin ölmesini istemiyorum ama vefat etmiş. O yüzden O’na sadece duâ ediyorum geceleri. ALLAH’ım ne olursun Cennet’te Efendimiz’i göreyim!

Yunus Emre (5 yaş):
Peygamber Efendimiz bu dünyaya bizi görmek için gelmiştir. Kötülere “iyi olun!” demiştir, ama bazıları iyi olmuştur bazıları olmamıştır. Keşke bir daha gelse, onu çok seviyorum!

Gamze (5 yaş):
Peygamberimiz’e kötü laf söylememek lazımdır. Eğer söylersek Peygamberimiz bizi sevmez, O sevmezse ALLAH da sevmez.

İlayda (6 yaş):
Peygamber Efendimiz melek gibi bir insandır. Çünkü Cennet’te yaşıyor. Hem çocukları sevdiği için de ona melek diyorum.

Büşra (6 yaş):
Peygamberimizi çok seviyorum. Çünkü O bana iyilik yapıyor. Beni Cennet’e götürüyor. O olmasaydı ben nasıl Cennet’ e giderdim, ALLAH korusun.

Talha (6 yaş):
Peygamber Efendimizi görebilmek için Cennet’e girmek istiyorum. Ve O’nunla orada yaşamak istiyorum.

Ali Said (6 yaş):
Peygamber Efendimiz beni iyi yapsın. Ama beni Cennet’te iyi yapabilir. Çünkü dünyada yok. Eee ben de Cennet’te iyi olacağım artık!

---> Peygamber Efendimiz(S.A.V)'i Çocuklara Sormuşlar

okuyunca kendimden utandim :(

cocuklar kadar olup bir 5 dk zaman ayirip dusunmuyoruz (kendi adima) :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri