Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilgincmis.
ben tr de ortaokuldayken, pet siseden ince bir serit cizip iplerle isim yaziyordum (bir ara baya bir modaydi, benim yasitlarim bilir ) ortaokulda siniftakilere isteklerine gore yazip satiyordum ticarete atilmistim o zamanlar annemin sabri tukenince mecburen biraktim
surekli bir ip, pet sise arayasina cikinca, ders yapmayinca ortaligi dagitinca hakli kadin ne yapsin
kendime yapmistim iki ucunda turk bayragi ve ortada TURKIYEM yazili hollandada bayagi bir kullanmistim birde nazarboncugu takmistim iki ucuna, cok hostu ve hala sakliyorum onu
yok aksine cok sessiz sakin bir cocuklugum gecmis ablamlar cok fenaymis. ilginc. onu komsu kizi vardi, ben ablam ve arkdasimiz oturduk nasil yapiyorlar diye ugrastik igne ip ile ugrastik olmadi, baktik ertesi gun kiz geldi buldum nasil yapildigini dedi bizede gosterdi oyle basladik yapmaya, ama benim o sakladigim turkiyem yazisini bulursam burda paylasirim... ama bozulmustur tabi birazicik.
seninde el becerin varmis demekki. erkekler pek ugrasmazlar ilginc.
yok kucukken ev sahbinin kizi kimseye birakmamis beni zaten, ablasininda cocugu olmuyordu enistesi ve ablasi beni her yere goturuyorlardi gezdiriyordu
sonra okulda, evde sessizmissim arada bir haylazliklar oluyormus ama olacak okadarda ablamlar erkekleri dovuyorlardi kendileri dovdukleri yetmiyormus gibi birde abimede ayriyetten dovduruyorlardi ama sonunda annemdende dayak yiyorladi hihih gormesinler bunlari yazdigimi, izmirde herkesi dovuyorlardi erzurumda dayak yediler ama hihihih cocuklardi daha, bugun olmus hala hayret ediyorlar hala diyorlar nasil dayak yedik biz erzurumda diye
sevinirim. paylastigin zaman etikletlersen kacirmamis olurum merakla beklicem.
ben cocukken dantel cok yapardim, ablamlarin cikaramadigi ornekleri ben cikariridim
ama ceyizin varmi dersen, bir tek laptobum var, dantel filan sevmiyorum artik cocukkendi o ablamin ceyizine birsuru havlu kenari yapmistim
[MENTION=40478]KızıLAteş[/MENTION] 10 yildan fazla olmustur bunu yapali hemebcik buldum. Iyi saklamissim helal olsun bana birazicik bozulmus dogal olarak Ve kirlenmis
Bakalim begenecek misin?