` βэγzα '
Banned
Pesto Sosu
Malzemeler:
1 demet taze fesleğen
2 Diş sarımsak
4 Çorba kaşığı Rende kaşar peyniri
1 çay bardağı Zeytinyağı
2 çorba kaşığı Çam fıstığı
tuz
Yapılışı:
Fesleğen yıkanır ve doğranır.sarımsak ve çam fıstığı ile birlikte rondoda iyice parçalanana kadar.
Buna rendelenmiş kaşar peyniri eklenir ve bir tahta kaşıkla iyice karıştırıldıktan sonra zeytinyağı, ve tuz katılarak krema haline gelinceye kadar karıştırılarak servise sunulur.
Kullanıldığı yerler : Patates kızartması, közde ve fırında patates
Malzemeler:
1 demet taze fesleğen
2 Diş sarımsak
4 Çorba kaşığı Rende kaşar peyniri
1 çay bardağı Zeytinyağı
2 çorba kaşığı Çam fıstığı
tuz
Yapılışı:
Fesleğen yıkanır ve doğranır.sarımsak ve çam fıstığı ile birlikte rondoda iyice parçalanana kadar.
Buna rendelenmiş kaşar peyniri eklenir ve bir tahta kaşıkla iyice karıştırıldıktan sonra zeytinyağı, ve tuz katılarak krema haline gelinceye kadar karıştırılarak servise sunulur.
Kullanıldığı yerler : Patates kızartması, közde ve fırında patates