Perekli'den transfer açıklaması!

Fearles

Kayıtlı Üye
Perekli'den transfer açıklaması!
Trabzonspor yönetimi, Brezilyalı futbolcu Fernandao'nun transferinde dün gece önemli adımlar atarken, Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, Türk futbolcu transferlerini yabancı futbolcuların transferlerini bitirdikten sonra yapacaklarını söyledi.

FERNANDAO'DA MUTLU SONA YAKLAŞILDI

Trabzonspor'da yönetim transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, Brezilya'nın İnternacional takımında forma giyen Fernandao'nun transferinde dün akşam önemli adımlar atıldı. Futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan yönetim, İnternacional Kulübü'nü ikna etmeye çalışıyor. Fernandao'yu alarak Alex'in Trabzon'a gelmesini kolaylaştırmayı amaçlayan Bordo - mavili takım, iki futbolcu için 3 milyon 800 bin doları gözden çıkardı. Fernandao için İnternacional kulübüyle bu gece son bir görüşme yapacak olan Bordo - mavili yönetimin, bu transferi bitirmesine kesin gözü ile bakılıyor. Brezilya'daki transferlerden sorumlu olan başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Fernandao'nun transferinin gerçekleşmesi durumunda Alex'in transferinin de kolaylaşacağını söyledi.

ÖNCELİK YABANCI FUTBOLCULARDA

Trabzonspor Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, yabancı futbolcu transferleri bitmeden yerli futbolculara yönelemediklerini belirterek, "Yabancı futbolcuların transferi için yönetici arkadaşlarımız oldukça özverili çalışıyorlar. Biz de teknik heyet ile birlikte yerli futbolcu için görüşmeleri sürdürüyoruz. Hocamızın elinde oldukça kapsamlı listeler var. Yerli futbolcu derken Türk statüsünde oynayan futbolcular olarak söylüyorum. Çünkü şu anda Türkiye'de alınabilecek oyuncu sayısı çok az. Bu nedenle gurbetçi futbolcular üzerinde çalışmalarımız sürüyor" şeklinde konuştu.

ALBAYRAK ADAY OLMAYACAK!

Kongreye 15 gün kala başkan Nuri Albayrak'ın yeniden aday olmayacağı iddia edildi. Bu konuda resmi bir açıklama yapmayan Albayrak'ın yakın çevresine, "Çok yıpratıldım. Zaten ertelenen kongreden bugüne fazla bir şey değişmedi.
Ancak ben çekildiğim taktirde de yönetime gelecek kişileri eleştirmek yerine gereken desteği vereceğim" dediği öğrenildi.

23.01.2008

Kaynak : DHA

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri