Penaltılarla İtalya!

SuqArbOy

Kayıtlı Üye
balat0001.jpg

EURO 2012'de yarı finale çıkan son takım İtalya oldu. İngiltere ile karşı karşıya gelen İtalya rakibini penaltı atışları sonucunda 4-2 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

Karşılaşma çok tempolu bir biçimde başlarken, iki takım da ofansif bir futbol sahaya yansıtmaya çalıştı.

İtalya rakibine oranla daha organize bir görüntü verirken, özellikle Balotelli ile çok önemli fırsatları değerlendirmedi.

İlk yarı önemli gol pozisyonların olmasına karşın 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da oyun üstünlüğü İtalya'ydı.

Prandelli'nin öğrencileri özelikle Pirlo'nun önderliğinde önemli ataklar gerçekleştirse de son vuruşlardaki beceriksizlik yüzünden golle tanışamadı.

Maçın son 15 dakikası ise iki takım da az risk almaya başladı ve maçın normal süresi de 0-0 sona erdi.

Uzatma dakikalarında gol olmayınca yarı finale çıkacak son takımı penaltı atışları belirledi.

Penaltı atışları sonunda rakibine 4-2 üstünlük kuran İtalya adını yarı finale yazdırdı.

İtalya'nın yarı finaldeki rakibi ise Almanya oldu.

---> Penaltılarla İtalya!

italya güzel oynadı. ama pirlo'nun penaltısı kadar güzel değil.

hartın o sinir bozucu davranışlarına özellikle pirlonun cevabı harikaydı.

buffona da helal olsun,adam..

Pirlo,penaltı atışıyla takım arkadaşlarını da Buffon'u da rahatlattı bence.
Adam resmen penaltı atışıyla 'Rahat olun,bizde bu maç.' dedi. Harikaydı,maçın en güzel hareketiydi.
Hadi hayırlısı,kupaya doğru gider umarım.
İtalya'yı tuttuğumdan diyorum. :pp
Ve biri Hart'ı tokatlayıp 'Hacı,napıyosun sen?' desin,o hareketler ne öyle ya,gülerim ben.

Maçı Hakeden Taraf Kazandığı İçin Sevindim :) Çünkü Genel Anlamda İtalya Top Göstermedi İngiltere'ye :pp Buffon Ve Pirlo'nun Kalitesi Zaten Belli, Söze Gerek Yok :)

İngiliz Kulüpleri Rus Ve Arap Milyarderlerin Elinde Bol Sıfırlı Transferler Yapmaya Devam Etsin :) Onlar İçin Her Turnuva Hayal Kırıklığı Oluyor..

Üzülme Fatih Abi :) Turnuva Başlamadan Önce Dedim Sana İngiltere'den Hiçbirşey Olmaz Diye Sen Çok Kaptırdın Kendini xD

Maçı Hakeden Taraf Kazandığı İçin Sevindim :) Çünkü Genel Anlamda İtalya Top Göstermedi İngiltere'ye :pp Buffon Ve Pirlo'nun Kalitesi Zaten Belli, Söze Gerek Yok :)

İngiliz Kulüpleri Rus Ve Arap Milyarderlerin Elinde Bol Sıfırlı Transferler Yapmaya Devam Etsin :) Onlar İçin Her Turnuva Hayal Kırıklığı Oluyor..

Üzülme Fatih Abi :) Turnuva Başlamadan Önce Dedim Sana İngiltere'den Hiçbirşey Olmaz Diye Sen Çok Kaptırdın Kendini xD

iyi gidiyorduk ama yenilmeden elenmek de ayri bi olay :D

Pirlo 2 sene önce bunun aynısını yaparak kaçırmıştı. Tekrar denemesi büyük cesaret :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri