Pelmeni

Hestia

Bayan Üye
Malzemeler:
* 1 adet yumurta
* Göz kararı un
* Su
* Tuz
Sosu İçin :
* Smetana (kaymak, yoğurt, mayonez veya sevdiğiniz diğer soslar da olabilir)
İç Harcı İçin :
* 300 gram kıyma
* 1 orta boy soğan (yemeklik doğranmış)
* Tuz
* Karabiber



Hazırlanması:
* Hamur malzemelerinden hafif yumuşak bir hamur açın ve dinlenmeye bırakın. İç malzemelerinden çiğden bir harç hazırlayın.
* Açtığınız hamurdan kesme kalıpları veya bir su bardağı yardımıyla yuvarlaklar elde edin. Harcı yuvarlağın ortasına yerleştirin ve yarım ay şeklinde kapatın. Yarım ayın iki ucunu birleştirin ve Pelmenileri hazır hale getirin.
* Pelmenileri sadece tuzlu suda pişirebileceğiniz gibi, et, tavuk suyu veya soğan ya da diğer sebzeler katılmış kaynar suda da pişirilebilirsiniz.
* Pişen Pelmenileri servis tabağına alarak seçtiğiniz sosla servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun

 
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri
Üst