PReѧ
Kayıtlı Üye
--------------------------------------------------------------------------------
PEKMEZLİ İNCİR TATLISI:
MALZEMELER
2 su b. kuru incir
1 su b. bütün ceviz
2 su b. pekmez
2 su b. su
3 yemek k. susam
HAZIRLANIŞI:
Kuru incirlerin üzerine suyu ve pekmezi koyarak incirler yumuşayana kadar pişirin. İncirleri
şerbetinden çıkartın. Ve bol susama bulayın. İri kırılmış cevizle birlikte servis yapın. İsterseniz
şerbeti ile birlikte kavonoza koyup reçel gibi de tüketebilirsiniz.
PEKMEZLİ İNCİR TATLISI:
MALZEMELER
2 su b. kuru incir
1 su b. bütün ceviz
2 su b. pekmez
2 su b. su
3 yemek k. susam
HAZIRLANIŞI:
Kuru incirlerin üzerine suyu ve pekmezi koyarak incirler yumuşayana kadar pişirin. İncirleri
şerbetinden çıkartın. Ve bol susama bulayın. İri kırılmış cevizle birlikte servis yapın. İsterseniz
şerbeti ile birlikte kavonoza koyup reçel gibi de tüketebilirsiniz.