Peki kurşun kalem sanatı olur mu ??
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 15 May 2009 #4 ---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? Çok Güzel .. TeşekkürLer
RappeR_qiRL Banned 17 May 2009 #6 ---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? Tek kelimeyle muhteşemler teşekkürler
DaDaީ Kayıtlı Üye 18 May 2009 #8 ---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? bu resimlerden sonra olacağını düşündüm ben önce karakalem çalısması bekliyordum
---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? bu resimlerden sonra olacağını düşündüm ben önce karakalem çalısması bekliyordum
L limonlubrokoli Bayan Üye 18 May 2009 #9 ---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? huhaa harkulade bunlar.. en sonuncusu da noktayı koymuş.. teşekkürler..
---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? huhaa harkulade bunlar.. en sonuncusu da noktayı koymuş.. teşekkürler..
sleepless Bayan Üye 19 May 2009 #11 ---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? saol,, ama içim çok kötü oldu:s
Hira Bayan Üye 24 May 2009 #14 ---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? bir mükemmel de bendenizden..
mystic Bayan Üye 25 May 2009 #15 ---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? sleepless' Alıntı: saol,, ama içim çok kötü oldu:s Genişletmek için tıkla ... Niye? Teşekkürler arkadaşlar
---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? sleepless' Alıntı: saol,, ama içim çok kötü oldu:s Genişletmek için tıkla ... Niye? Teşekkürler arkadaşlar
sup3r1s1 Bayan Üye 10 Tem 2009 #17 ---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? // ** TeşekkürLer...! ** //
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 20 Tem 2009 #19 ---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? çok şekerler ablacım saol
Tek_Yarim Bayan Üye 20 Tem 2009 #20 ---> Peki kurşun kalem sanatı olur mu ?? süperler yha bunlar!!!!!!!