Pek bir fanatik gördüm kendimi

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Cuma günü Kurtlar Vadisi fanatikleri kamp kurmuş beni bekliyor gazetede. Malum birkaç hafta önceki yazım hiç hoşlarına gitmedi. O günden beri uğruna methiyeler düzdüğüm bir programın açığını arıyorlar. Ve kendi dizileri bir önceki hafta tatil ilan ettiği için Aşk-ı Memnu'nun merak edilen sezon finalini izlemiş benim canım arkadaşlarım. İzleyip şok olmuşlar tabii ki. Sabahın köründe başladılar sayıp dökmeye "Efendim böyle dizi mi olurmuş, ahlaksızmış hepsi, Vadi'ye laf edeceğime bu dizileri yazmalıymışım." Bunlar sadece gazeteye yazarak sizinle paylaşabileceklerim, geri kalan övgü dolu (!) cümlelerin hepsi bende saklı. Kendimi bir anda Aşk-ı Memnu'cu olarak buldum. O ana kadar düşünmemiş olsam da böylesine cüretkar sahnelerin bile baltayla kafa kesmekten daha iyi olduğunu savundum. Sonuçta yapılan işlemlerin biri can alıyor, diğerinin can verme ihtimali ise bir hayli yüksek. Üstelik kınanıp duran sahneleri yaşamayan var mı? İtiraz edeceksek Halit Ziya Uşaklıgil'e edelim; insan amcasının eşine göz koyar mı diye. Senaristlere böyle sahne yazdı diye kızmak da ne oluyor?

Nilgün K.Tahmaz/Takvim

KENDİ YORUMUM

Şimdi kendi yorumumu dile getiriyorum.Aşk-ı Memnu'da adam amcasının karısına göz koyuyor,öpüyor,afedersiniz ama yasak aşk diye sevişiyor bile..Aşk olsa bile arada,amcana olan saygından,terbiyenden dolayı böyle bir şey yapmamalısın.Bu tür şeyleri öven yazarlar,ayrıca bu yazar bir kadın....Halo Dayı'nın kafasının baltayla kesilmesine içerliyor.Kafa sadece kütüğe konuldu ve kesilen baş gösterilmedi.Gösterilmediği halde bu kadar çok eleştiri alabiliyorsak demek ki başarmışız,bu dizi seviliyor ve rakiplerini,ona karşı olan insanları kıskandırıyor.Demek ki kafanın kesildiğini gösterilseydi daha beter olacaktı.Şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin : Reyting için öpüşmeli,sevişmeli diziler mi daha iyi , yoksa Türkiye'nin gerçeklerini,gündemini bizi dizi yoluyla aydınlatan bir dizi mi daha kaliteli ve iyi ?​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri