Pegasus uçağı türbülansa girdi, çantalar havada uçuştu

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye

Pegasus Hava Yolları'na ait yolcu uçağının Antalya Havalimanı'na doğru inişe geçtiği sırada türbülansa girmesi nedeniyle uçakta büyük panik yaşandığı belirtildi.

Adana Havalimanı'ndan sabah hareket eden Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı, Antalya Havalimanı'na iniş için hazırlandığı sırada türbülansa kapıldı. Antalyaspor kafilesinin de bulunduğu uçakta büyük panik yaşandı. Yolcuların yanlarında bulunan çantalar havada uçuşurken, ismi öğrenilemeyen bir kadın baygınlık geçirdi. Kadına kabin görevlileri müdahale ederken, yaklaşık 5 dakika süren türbülansın ardından uçak Antalya Havalimanı'na iniş yaptı.

---> Pegasus uçağı türbülansa girdi, çantalar havada uçuştu

eline sağlık süper usta

Ayy cok korkuyorum hataydan izmire geldigimdede pegasus baya sallandi korktum.

Bu tür durumlar için el bagajları 8 kiloyu geçmemeli...
Adam yanında 13 kiloyu el bagajı yapıp, uçağa çıkarmak istiyor.
İşte böyle bir türbülans durumunda o el bagajı kafa yarar hatta boyun kırabilir.
Ama bunu bizim millet anlamak istemiyor tabi.

Bu tür durumlar için el bagajları 8 kiloyu geçmemeli...
Adam yanında 13 kiloyu el bagajı yapıp, uçağa çıkarmak istiyor.
İşte böyle bir türbülans durumunda o el bagajı kafa yarar hatta boyun kırabilir.
Ama bunu bizim millet anlamak istemiyor tabi.

bu duyar sizliklar hix bitmiyor ki bitmi çek te

...ucakla cok seyahat ettigimden bir kac sefer turbulansa yakalandim,ucak kalkarken emniyet kemerimi baglarim,yerimden kalkmadikcada acmam,turbulansda ucak bayagi ani dusus yapabiliyor,benim bulundugum turbulanslar kucukdu,ucak sanki bozuk yolda gider gibi takir takir sallaniyor,turbulansa buyukde olsa kucukde olsa insani korkutuyor,bir seferinde portakal suyu iciyordum sallantidan gomlegime dokuldu.
..paylasimlar icin tesekkurler.

...ucakla cok seyahat ettigimden bir kac sefer turbulansa yakalandim,ucak kalkarken emniyet kemerimi baglarim,yerimden kalkmadikcada acmam,turbulansda ucak bayagi ani dusus yapabiliyor,benim bulundugum turbulanslar kucukdu,ucak sanki bozuk yolda gider gibi takir takir sallaniyor,turbulansa buyukde olsa kucukde olsa insani korkutuyor,bir seferinde portakal suyu iciyordum sallantidan gomlegime dokuldu.
..paylasimlar icin tesekkurler.

tşkr lt abi seninde güzel yorumun ve bilgilerin için tşkler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri